Kennismaking met de nieuwe voorzitter van het bestuur

Gepubliceerd op 16 november 2017

Wink Blomsma is 8 jaar lang voorzitter van het bestuur geweest bij EFO Paardenverzekering. Nu is het tijd om het stokje over te dragen aan een nieuwe voorzitter. Vanaf 22 november a.s. is Aad Slot de nieuwe voorzitter van het bestuur. Hij stelt zich graag even voor.

Foto Aad Slot

Beste leden van EFO,

Binnenkort mag ik, als opvolger van Wink Blomsma, de voorzittershamer hanteren bij EFO. Vanuit EFO kwam het verzoek om mij kort voor te stellen.

Mijn naam is Aad Slot, 58 jaar oud, getrouwd  en woonachtig in Lelystad. Ik ben geboren en getogen in Westwoud. Een klein agrarisch dorpje onder de rook van Hoorn in West Friesland.

Mijn hele arbeidzame leven ben ik al werkzaam in de verzekeringssector. Ik heb een brede ervaring opgebouwd bij financieel adviseurs en verzekeraars. Momenteel werk ik voor Anker Verzekert te Groningen en combineer deze functie met het aansturen van St. Scheepvaart te Amsterdam.

Ik ben een fan van het op onderlinge basis verzekeren en ben erg blij met de toegenomen belangstelling voor het onderlinge model. Uit de praktijk blijkt dat de onderlinge bijzonder wordt gewaardeerd, omdat zij dichtbij de klant staat en op een persoonlijke en deskundige wijze de belangen van de verzekerden/leden behartigt. Het gegeven dat de leden via de Ledenvergadering zeggenschap hebben is, naast het zonder winstoogmerk werken, een onderscheidend iets.

De afgelopen periode heb ik een soort “snuffelstage” gevolgd en ben ik door de huidige voorzitter en de andere bestuursleden ingewerkt. Voor mij een plezierige ervaring. Ik heb met veel interesse de Bestuursvergaderingen en de Ledenvergadering van afgelopen zomer bijgewoond. Al met al heel constructief en leerzaam.

In de afgelopen maanden heb ik ervaren dat EFO springlevend is en voortdurend werkt aan het verbeteren van de performance en het vernieuwen om op die manier iedereen nog beter te kunnen ondersteunen.

Van mijn kant zal ik de komende jaren mijn ervaring en energie inzetten om EFO in dit proces te begeleiden.

Met vriendelijke groet,
Aad Slot

Terug naar het blogoverzicht

Ervaringen

Rosalin Nieuwendijk

"Wanneer EFO langskomt geven ze gelijk een fijn en betrouwbaar gevoel”

Lees meer

Elly Noomen

Voor iedereen met paarden kan ik maar 1 ding zeggen: als de basis goed is kom je verder!! En dat geldt zeker voor deze verzekeringsmaatschappij!!

Lees meer

Dian Philipsen

Ik kan EFO paardenverzekeringen zeer zeker aanbevelen, ze denken mee met zowel de ruiter/amazone als met het paard.

Lees meer

Tanja Staal

Ik ben erg positief en zal EFO zeker aanbevelen bij mijn paardenkennissen. Jullie zijn op een laagdrempelige manier te benaderen, chapeau...:)!

Lees meer

Susanne Noortman

Beste EFO,
Mag ik jullie (en in het bijzonder Ron Esteje) onwijs bedanken voor de snelle en fijne manier van het verwerken van mijn declaratie! 

Lees meer

Ineke Drossaart

EFO, van mij een hele bos pluimen op uw hoed en veel dank. Topverzekering!

Lees meer

+
Rosalin Nieuwendijk
+
Elly Noomen
+
Dian Philipsen
+
Tanja Staal
+
Susanne Noortman
+
Ineke Drossaart

Blijf elke maand op de hoogte van onze nieuwtjes