Meestgestelde vragen

Gepubliceerd op 26 maart 2020

Het zijn spannende tijden. Iedereen neemt maatregelen waar je direct of indirect mee te maken heeft. Maar wat betekent dat als je jouw paard wilt verzekeren? EFO Paardenverzekering zet een aantal punten op een rij om je zo goed mogelijk te helpen.

1. Zijn jullie bereikbaar?

Jazeker, wij zijn van maandag tot en met vrijdag te bereiken tussen 8.00 en 16.30. Het kan zijn dat de lijn al bezet is, je wordt dan zo spoedig mogelijk terug gebeld. Je kunt natuurlijk ook een mail sturen naar . Deze mail wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.

2. Kan ik mijn verzekering online aanvragen?

Als je naar www.efo.nl/paardenverzekering-afsluiten gaat kun je jouw gegevens invullen, je paard is direct verzekerd (voorlopige dekking)

3. Kan ik in deze tijd een paard verzekeren?

Ja dat kan, je kunt direct online een Overlijdensverzekering of een Beperkte schadeverzekering afsluiten. Mocht je jouw paard Uitgebreid willen verzekeren dan heb je keuringspapieren nodig. Wellicht kun je op dit moment geen afspraak maken met je dierenarts, waardoor je deze niet kunt insturen. Vraag dan eerst een Beperkte schadeverzekering aan, zodra de keuringspapieren in orde zijn kan de verzekering gewijzigd worden.

Weet je nog niet precies hoe je jouw paard wilt verzekeren? Dan kun je ook kiezen voor een Voorlopige Dekking, je hebt dan 21 dagen om een keuze te maken. Wij nemen contact met je op om je daarbij te helpen/adviseren

4. Mocht mijn paard koliek krijgen wordt ze dan geholpen?

Ja, de meeste klinieken voeren spoedoperaties uit. Bekijk op de site van de betreffende kliniek welke maatregelen zij hanteren. Wist je dat een plotselinge koliek, als acuut verlopende ziekte onder de aanvullende Ziektekostenverzekering Beperkt valt. Heb je deze dekking niet meeverzekerd en wens je daarover meer informatie neem contact met ons op.

​5. Mijn paard krijgt een veulen, kan ik nog een veulenverzekering afsluiten?

Ja ook de veulenverzekering kunt je makkelijk en snel online afsluiten. Ga daarvoor naar deze pagina www.efo.nl/verzekeringen/veulenverzekering.

6. Komt een inspecteur nog bij mij thuis langs?

In principe komen inspecteurs nog niet bij je thuis. Mocht het echt niet anders kunnen neem dan contact met de betreffende inspecteur op voor een oplossing op maat. Natuurlijk willen ze je altijd telefonisch of per mail van persoonlijk advies voorzien. Bekijk hier welke inspecteur bij jouw regio hoort. 

Je kunt ook een belafspraak inplannen met een inspecteur. Maak je belafspraak hier.

Staat jouw vraag hier niet bij?

Neem dan contact met ons op via  0513 - 62 22 75 of .

Terug naar het blogoverzicht

Ervaringen

Rosalin Nieuwendijk

"Wanneer EFO langskomt geven ze gelijk een fijn en betrouwbaar gevoel”

Lees meer

Elly Noomen

Voor iedereen met paarden kan ik maar 1 ding zeggen: als de basis goed is kom je verder!! En dat geldt zeker voor deze verzekeringsmaatschappij!!

Lees meer

Dian Philipsen

Ik kan EFO paardenverzekeringen zeer zeker aanbevelen, ze denken mee met zowel de ruiter/amazone als met het paard.

Lees meer

Tanja Staal

Ik ben erg positief en zal EFO zeker aanbevelen bij mijn paardenkennissen. Jullie zijn op een laagdrempelige manier te benaderen, chapeau...:)!

Lees meer

Susanne Noortman

Beste EFO,
Mag ik jullie (en in het bijzonder Ron Esteje) onwijs bedanken voor de snelle en fijne manier van het verwerken van mijn declaratie! 

Lees meer

Ineke Drossaart

EFO, van mij een hele bos pluimen op uw hoed en veel dank. Topverzekering!

Lees meer

+
Rosalin Nieuwendijk
+
Elly Noomen
+
Dian Philipsen
+
Tanja Staal
+
Susanne Noortman
+
Ineke Drossaart