Met je paard op vakantie

Gepubliceerd op 12 juni 2014

In de zomermaanden worden er in Nederland vele kampen georganiseerd voor pony- en paardenliefhebbers. Zo zijn er kampen waar je zelf een pony of paard kunt meenemen of waarbij je een pony of paard krijgt toegewezen. In het laatste geval wordt er rekening gehouden met welk dier het beste bij jou past.

Een zomerkamp duurt meestal vijf tot zeven dagen en bij de activiteiten staat de pony of het paard veelal centraal. Bijvoorbeeld een leuke buitenrit, springles of voltige. De kampen zijn er ook op gericht om samen leuke dingen te doen zoals groepsspelen, een speurtocht of zwemmen. Kortom: een ideale vakantie voor een jeugdige paardenliefhebber! Plezier, gezelligheid, leren en genieten van het buitenleven met een pony of paard staan voorop bij een zomerkamp. 
Gaan jullie ook op kamp dit jaar? Overweeg wanneer je je eigen pony of paard meeneemt (of wanneer je er eentje van iemand leent of huurt) om hem of haar, al dan niet tijdelijk, te verzekeren. EFO biedt hiervoor een prima product en dat is voor jou een hele zorg minder!

Terug naar het blogoverzicht

Ervaringen

Rosalin Nieuwendijk

"Wanneer EFO langskomt geven ze gelijk een fijn en betrouwbaar gevoel”

Lees meer

Elly Noomen

Voor iedereen met paarden kan ik maar 1 ding zeggen: als de basis goed is kom je verder!! En dat geldt zeker voor deze verzekeringsmaatschappij!!

Lees meer

Dian Philipsen

Ik kan EFO paardenverzekeringen zeer zeker aanbevelen, ze denken mee met zowel de ruiter/amazone als met het paard.

Lees meer

Tanja Staal

Ik ben erg positief en zal EFO zeker aanbevelen bij mijn paardenkennissen. Jullie zijn op een laagdrempelige manier te benaderen, chapeau...:)!

Lees meer

Susanne Noortman

Beste EFO,
Mag ik jullie (en in het bijzonder Ron Esteje) onwijs bedanken voor de snelle en fijne manier van het verwerken van mijn declaratie! 

Lees meer

Ineke Drossaart

EFO, van mij een hele bos pluimen op uw hoed en veel dank. Topverzekering!

Lees meer

+
Rosalin Nieuwendijk
+
Elly Noomen
+
Dian Philipsen
+
Tanja Staal
+
Susanne Noortman
+
Ineke Drossaart

Blijf elke maand op de hoogte van onze nieuwtjes