Nieuw: Pavo Vital

Gepubliceerd op 16 november 2017

Voer jij jouw paard of pony weinig of geen krachtvoer? Dan is een aanvulling met Pavo Vital een goede oplossing! Bij minder dan 1,5 kg krachtvoer per dag voor een paard (600 kg) en minder dan 0,75 kg per dag voor een pony (300 kg) ligt er namelijk al een tekort aan vitaminen en mineralen op de loer. Met 100 gram per dag geef je alle benodigde vitaminen, mineralen en sporenelementen.

Dagelijkse vitaminen, mineralen en sporenelementen

Pavo Vital is een dagelijkse balancer voor paarden en pony’s, die naast hun ruwvoer geen of weinig krachtvoer krijgen. Het is een graan- en melassevrij brokje met alle vitaminen en mineralen die je paard nodig heeft, gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen en zónder overbodige toevoegingen. Het unieke aan Pavo Vital is de toevoeging van de nieuwste generatie sporenelementen Intellibond®. Deze speciale mix zorgt er namelijk voor dat de van nature vieze smaak van koper en zink pas in de maag vrijkomt in plaats van in de mond. Hierdoor wordt de smaak niet beïnvloed en worden de altijd lastige sporenelementen zeer goed opgenomen. Samen met de  toevoeging van timothee en luzerne resulteert dat in een zeer smakelijk brokje!

Brokjes Vital met ballon nieuw

Samengesteld volgens de laatste onderzoeksgegevens

Alle vitaminen en mineralen in Pavo Vital zijn wetenschappelijk op elkaar afgestemd. Je hoeft dus geen verschillende potjes meer te combineren en voorkomt het risico op overdosering. Een dagelijkse aanvulling met Pavo Vital volgens de richtlijnen is voldoende om de lichaamsprocessen in jouw paard/pony optimaal te ondersteunen.

- Melasse- en graanvrij
- Zeer laag suiker- en zetmeelgehalte
- 100% natuurlijke ingrediënten timothee en luzerne
- Goed opneembare Intellibond® sporenelementen
- Bevat geen synthetische of onnodige ballaststoffen

Doe de test!

Wil jij weten of jouw paard een balancer nodig heeft? Doe dan de test op www.pavovital.com!

Vital Inter 8kg Emmer Links XL - kleiner

Terug naar het blogoverzicht

Dit vinden onze klanten van ons