Voorjaarskriebels? Aan de slag!

Het zonnetje schijnt steeds feller, de dagen worden langer en voorjaarsbloeiers steken hun koppies weer boven de grond. Van dit weer word je blij! Toch zijn er nog wel een paar puntjes waar je op moet letten bij de start van het groene seizoen. Wij zetten er een aantal voor je op een rij zodat we samen goed uitgerust het voorjaar in gaan.

Dame Op Paard Header
Samen voor jouw paard

Er is altijd een verzekering die past bij jou en je paard

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om je trots, je paard, goed te verzekeren. Een ongeluk of blessure zit in een klein hoekje. Wat als je paard opeens koliek krijgt of getrapt wordt door een ander paard? Een paardenverzekering helpt je in onvoorziene kosten. Goed geregeld en precies wat EFO wil: jou als paardeneigenaar ontzorgen met een goede verzekering en persoonlijk advies, zodat jij optimaal en zorgeloos van je passie voor paarden kunt genieten.

Wat verzeker je wel en wat verzeker je niet?

Onze basisverzekeringen

Overlijdensverzekering

Overlijdensverzekering

Je hoopt natuurlijk dat je paard gezond en gelukkig oud wordt, maar een paard kan helaas ook vroegtijdig overlijden door ziekte of een ongeval. Met een Overlijdensverzekering weet je dat je een financiële bijdrage ontvangt om bijvoorbeeld een nieuw paard te kunnen kopen. 

Beperkte schadeverzekering icon

Beperkte schadeverzekering

Je vindt het belangrijk dat je verzekering dekking biedt bij het verlies van je paard door een ongeval of acuut verlopende ziekte. Ook dekt deze verzekering indien je paard blijvend ongeschikt wordt door een ongeval en je jouw paard niet dus meer kunt gebruiken voor zijn of haar gebruiksdoel. 

Uitgebreide schadeverzekering

Uitgebreide schadeverzekering

Wil je graag zo weinig mogelijk risico's lopen met je paard en wil je dat zaken zoals ziekte, blijvende blessures en kreupelheid ook zijn meeverzekerd. Kies dan voor onze Uitgebreide schadeverzekering. Met deze verzekering is je paard voor alle vormen van risico's verzekerd. 

Maak kennis met

EFO Paardenverzekering

Bij ons staat de passie voor paarden al sinds 1905 centraal. Wij weten heel goed dat dit niet verstoord mag worden door zorgen. Meer dan honderd jaar ervaring in het verzekeren van paarden betekent niet dat we stil staan. We houden ons zonder winstoogmerk bezig met het verzekeren van jou dierbare bezit. Met advies en tips over gezondheid en welzijn zijn we er niet alleen als het misgaat, maar ook preventief om jou en je paard te ondersteunen. Zo bouwen we samen aan een gezonde en gelukkige toekomst van jou paard. #samenvoorjouwpaard  

Bel ons: 0513 622275
Paardenkennis

Meer kennis om jouw paard gezond te houden

dinsdag 2 april 2024

Sommige paarden staan het hele jaar door in de weide, andere komen in het voorjaar pas weer voor het eerst in de wei. Wat jouw situatie ook is, er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Wij leggen je graag uit hoe je de overgang van stal naar weide zo veilig mogelijk laat verlopen.

dinsdag 26 maart 2024

Bij EFO Paardenverzekering werken echte paardenmensen. Neem bijvoorbeeld acceptant Jildou Hofstee. Voor haar is geen enkele hindernis te hoog, zowel op het paard als op het werk. Leer haar in deze rubriek beter kennen!

woensdag 20 maart 2024

Het zonnetje schijnt steeds feller, de dagen worden langer en voorjaarsbloeiers steken hun koppies weer boven de grond. Van dit weer word je blij! Dat geldt ook voor je paard: hij verliest die dikke wintervacht, mag langer naar buiten en kan weer lekker vers gras eten. Toch zijn er nog wel een paar puntjes waar je op moet letten bij de start van het groene seizoen. Wij zetten er een aantal voor je op een rij zodat we samen goed uitgerust het voorjaar in gaan.

dinsdag 19 maart 2024

De uitgerekende datum is in zicht en het wachten is bijna voorbij. Er is een veulen op komst! Welke voorbereidingen kun je voor de geboorte treffen om jouw veulen de allerbeste start te geven? EFO Paardenverzekering deelt de beste tips!

donderdag 22 februari 2024

Enthousiast, vrolijk, nauwkeurig en perfectionistisch. Dat zijn woorden die goed bij Hester de Lang passen. Als financieel administrateur heeft ze haar zaken graag goed op orde en geen enkel gesprek is haar te moeilijk. In deze rubriek leer je haar nog beter kennen!

dinsdag 20 februari 2024

‘Wat kost het om mijn paard te verzekeren?’ Jildou Hofstee werkt als acceptant bij EFO Paardenverzekering en hoort die vraag vaak voorbijkomen. In deze blog geeft ze het antwoord op die vraag en kom je meer te weten over onze werkwijze en de verschillende verzekeringen.

dinsdag 13 februari 2024

Op stal zie je meteen dat het helemaal mis is. Je paard ligt te rollen, is flink aan het zweten en erg onrustig. Alle alarmbellen gaan direct af. Hij heeft koliek! Je belt gelijk de dierenarts en hoopt dat die jouw paard kan helpen. Maar hoe zit het financiële kant van dit verhaal? Wat kost een koliekoperatie en wie betaalt de dierenartskosten als het paard verzekerd is? In deze blog leggen we dit uit aan de hand van verschillende kolieksituaties.

donderdag 25 januari 2024

Klaas Buist werkt al dertien jaar als inspecteur bij EFO Paardenverzekering en vertegenwoordigt Noord-Nederland. Hij is gedreven en enthousiast en omschrijft zichzelf als een ‘keurings- en competitieman’. Hoog tijd voor een nadere kennismaking!

Wij zijn er samen voor jouw paard

Maak kennis met het team van EFO

Bij EFO werken mensen met een passie van paarden. Ontmoet ons team!

Ron 72

Ron Esteje

Inspecteur Noord & Zuid-Holland

 

Betrokken. Persoonlijk & enthousiast. Paardenman. Kent de harddraverswereld erg goed. Houdt ervan te weten wat er bij zijn leden speelt en kent hen veelal bij naam. Vindt iedere dag speciaal. 

 


Contactgegevens Ron:
06 222 04 319

Klaas Buist

Klaas Buist

Inspecteur Noord-Nederland

 

Noorderling. Enthousiast. Gedreven. Geboren en getogen op een veehouderijbedrijf met paarden. Houdt van het omgaan met zowel mensen als paarden. Doet in z’n spaarzame vrije tijd precies hetzelfde.

Contactgegevens Klaas:
06 238 19 102

Gea

Gea Draaijer

Inspecteur Midden Nederland

 

Gedreven, nieuwsgierig en positief. Gea is opgegroeid met dieren en van kleins af aan te vinden op de rug van een paard. Ze heeft veel interesse in de mentale en fysieke gezondheid van mens en dier. Haalt graag een frisse neus met haar hond en paard. 

Contactgegevens Gea:
06 260 21 602

Henk De Jong 72

Henk de Jong

Directeur

 

Integer. Mensenmens. Ondernemer die verbindingen weet te leggen. Zet zich in voor de verbetering van de dienstverlening van de Onderlinge. Stelt belang van de klant centraal. Denkt oplossingsgericht. Kan bogen op een verzekeringscarrière bij diverse verzekeraars. Kent deze wereld als zijn broekzak. Zeilt al vanaf zijn zesde en ontdekte liefde voor paarden tijdens strandrit op Terschelling. Is als vrijwilliger bestuurlijk actief.

Wibo Kedde

Wibo Kedde

Hoofd binnendienst

 

Enthousiast, no-nonsense. Is van alle markten thuis en kent het klappen van de zweep. Zorgt met zijn ervaring en expertise dat het proces achter de schermen vlekkeloos verloopt en dat onze leden krijgen wat we beloven.

Ida 72

Ida van der Wal

Schadebehandelaar

 

Accuraat, harde werker en een nuchtere Fries. Ida heeft jarenlang ervaring in het vak en veel inlevingsvermogen. Ze weet precies hoe de paardenwereld in elkaar steekt. In haar vrije tijd is ze graag op pad met haar Friese paard Wybrand. 

Fanhar 2507 72

Hester de Lang

Financieel administrateur

 

Enthousiast, nauwkeurig, vrolijk. Als financieel administrateur heeft Hester graag de boel op orde en is daarbij zeer klantgericht. Met haar jarenlange ervaring vind ze het leuk om financiële processen te verbeteren en goed te houden. 

Fanhar 2546 72

Melissa Vooren

Acceptant

 

Avontuurlijk, gedreven en accuraat. Met de nodige kennis uit de verzekeringswereld en de paardensport  is het werk binnen EFO een mooie aanvulling voor haar.

Vanaf jongst af aan al een passie voor dieren en de watersport. In haar vrije tijd mag ze graag roeien en dan het liefst competitief.

Jildou Hofstee

Jildou Hofstee

Acceptant

 

Nuchter, spontaan en vrolijk. Houdt van structuur en het op orde hebben van de polis-administratie. Tussendoor is ze in voor een geintje. Geen hindernis is te hoog, zowel op het paard als op het werk. 

Amerens 72

Amerens Bosma

Juridisch medewerker

 

Integer, ambitieus, optimistisch. Amerens heeft HBO rechten succesvol afgerond en voegt haar juridische kennis samen met haar passie voor paarden. Amerens houdt wel van een uitdaging zowel op werkgebied als op het gebied van paarden, ze heeft recent een jong paard aangekocht waar ze dagelijks mee in de weer is. 

Harriet Vos 72

Harriët Vos - van Dijk

Marketingmedewerker

 

Gedreven, vrolijk en ondernemend. Zorgt ervoor dat EFO Paardenverzekering gezien wordt zowel offline als online. Daarnaast een echte paardenliefhebber. Niet alleen rijdt ze nog regelmatig, maar neemt ook graag plaats achter de camera om de mooiste paardenplaatjes te schieten!

Alida 72

Alida Breeuwsma

Controller

 

Verbinder, enthousiast en betrokken. Zorgt voor zowel de interne als externe periodieke rapportages en draagt bij aan de verbeteringsprocessen. Alida zorgt voor positiviteit op de werkvloer en is een echte teamplayer.  

We zijn bereikbaar via Whatsapp, telefoon, of e-mail

We helpen je graag met persoonlijk advies. 

Maak een belafspraak