Bestuur en ledenraad

Je bent bij onze onderlinge verzekeringsmaatschappij geen klant, maar lid van onze organisatie. Je wordt automatisch lid EFO Paardenverzekering zodra je een paard of pony bij ons verzekert. Het lidmaatschap verplicht je tot niets, maar het geeft je wel inspraak in ons beleid. Onze organisatie is gebaseerd op vertrouwen. Wij hebben de ideeën, ervaringen en meningen van onze leden nodig om de kwaliteit te kunnen leveren die wij willen leveren. Bij EFO Paardenverzekering is ‘klanttevredenheid' geen doel, maar een ervaring. 

Om dat te kunnen bereiken is de ledenraad het hoogste orgaan binnen onze maatschappij. Elk lid in deze raad vertegenwoordigt duizend leden. De ledenraad komt twee keer per jaar bij elkaar om het beleid en de ontwikkelingen binnen EFO Paardenverzekering te bespreken. Ledenraadsleden adviseren directie en bestuur. 

Bestuursleden:
De heer A.N.J. Slot (voorzitter)
De heer H. Lassche (vice-voorzitter)
De heer C.S. Fennema (secretaris)

Ledenraadsleden:
De heer J.J.H. Boot uit Hillegom
Mevrouw R. Sibma uit Rottum
De heer J.H. Coes uit Nijverdal
De heer C.J. Verkerk uit Heemserveen
Mevrouw D. Veenstra uit Diever
De heer N.C. Wever uit Zuidschermer

De agenda voor de algemene ledenvergadering op 10 juni 2020 vindt je hier.

Ledenraadsleden worden voorgedragen door het bestuur. De ledenraad en de leden kunnen echter ook zelf leden aandragen. Wil je meer weten over de ledenraad of over een functie binnen de ledenraad? Neem dan contact op met het bestuur van EFO Paardenverzekering. De secretaris van het bestuur, de heer C.S. Fennema, kun je via de mail benaderen.

Ervaringen

Rosalin Nieuwendijk

"Wanneer EFO langskomt geven ze gelijk een fijn en betrouwbaar gevoel”

Lees meer

Elly Noomen

Voor iedereen met paarden kan ik maar 1 ding zeggen: als de basis goed is kom je verder!! En dat geldt zeker voor deze verzekeringsmaatschappij!!

Lees meer

Dian Philipsen

Ik kan EFO paardenverzekeringen zeer zeker aanbevelen, ze denken mee met zowel de ruiter/amazone als met het paard.

Lees meer

Tanja Staal

Ik ben erg positief en zal EFO zeker aanbevelen bij mijn paardenkennissen. Jullie zijn op een laagdrempelige manier te benaderen, chapeau...:)!

Lees meer

Susanne Noortman

Beste EFO,
Mag ik jullie (en in het bijzonder Ron Esteje) onwijs bedanken voor de snelle en fijne manier van het verwerken van mijn declaratie! 

Lees meer

Ineke Drossaart

EFO, van mij een hele bos pluimen op uw hoed en veel dank. Topverzekering!

Lees meer

+
Rosalin Nieuwendijk
+
Elly Noomen
+
Dian Philipsen
+
Tanja Staal
+
Susanne Noortman
+
Ineke Drossaart