Horse Event 2018

Gepubliceerd op 9 augustus 2018
Horse Event 2018

EFO Paardenverzekering is met een stand aanwezig op Horse Event. Lees snel verder voor alle acties!

Over Horse Event

Wil jij meer leren over paarden, op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en bekende nationale en internationale ruiters en trainers ontmoeten? Kom dan naar de zeventiende editie van Horse Event op 14, 15 en 16 september in Vijfhuizen! Horse Event is het grootste en leukste educatieve paardenevenement van Nederland. Leerzame clinics en prachtige shows wisselen elkaar af, en bijna alle disciplines komen aan bod. Daarnaast kun je eindeloos shoppen bij ruim tweehonderd standhouders die veelzijdige producten en de nieuwste innovaties presenteren.

Horse Event verhuist dit jaar naar Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen. Het terrein wordt ingedeeld in vier area’s: jeugd, recreatie, sport en ondernemers. Iedere area heeft een eigen piste waarin clinics en shows elkaar afwisselen. De hoofdacts worden onder meer verzorgd door de Franse paardentrainer Pierre Fleury en Grand Prix- en showamazone Alizée Froment, eveneens afkomstig uit Frankrijk. Andere bekende namen die de line-up sieren zijn: Annemarie van der ToornBritt Dekker, Bianca Schoenmakers, de zusjes Joyce en Jaydee de VosBastiaan de Recht en Feline de Jonge.

Tijdens Horse Event kun je in de stand van EFO Paardenverzekering profiteren van verschillende acties.

Exclusieve ledenactie - Win een les bij Diederik van Silfhout of Marc Houtzager

Ben jij lid bij EFO en ga jij naar Horse Event? Kom dan langs in de EFO stand maak kans op een dressuurles van Diederik van Silfhout of een springles van Marc Houtzager! Voor zowel de dressuur- als de springles worden er drie winnaars uitgekozen die gezamenlijk een les rijden.

Diederik van Silfhout met Arlando NH
Diederik van Silfhout met Arlando NH

Keuringsactie

Zit jij eraan te denken om een paard te kopen? Dan is het verstandig om het paard eerst te laten keuren voor aankoop. Voor het afsluiten van een verzekering hebben wij soms ook een keuring van jouw paard nodig. Zit jij er over na te denken om je nieuwe paard te verzekeren of je huidige verzekering uit te breiden? Kom dan langs in onze stand en ontvang een keuringscheque t.w.v. €50,-. Wanneer je jouw paard hebt laten keuren en de verzekering bij ons afsluit of uitbreidt dan vergoeden wij €50,- van de keuringskosten tegen inlevering van de cheque!

Beperkte Ziektekostenverzekering

Wij vinden de gezondheid van jouw paard net zo belangrijk als jij, daarom nemen wij de premie van de Beperkte Ziektekostenverzekering voor de rest van het jaar voor onze rekening wanneer je deze verzekering tijdens of binnen 3 weken na Horse Event afsluit.

De Beperkte Ziektekostenverzekering vergoedt 80% van de veterinaire kosten als gevolg van een ongeval en kosten van ziekten welke zonder onmiddellijk veterinair ingrijpen levensbedreigend zijn. De verzekering kan worden afgesloten als aanvulling op alle basisverzekeringen. Bij aanvang van de aanvullende verzekering mag je paard maximaal 12 jaar oud zijn.

Horse-rolling-in-sand-Ronel-Lowe

Snapchat - win een fotoshoot

Kans maken op een fotoshoot met jouw paard bij Judith Kuivenhoven van Judimage?  Maak tijdens Horse Event een selfie via Snapchat met het EFO-filter en deel dit op onze Facebookpagina. Vergeet vooral niet om EFO te taggen/vermelden en wie weet win jij deze professionele shoot!

Over Judimage
Judimage is opgericht in 2014 nadat Judith een jaar eerder haar liefde voor fotografie ontdekte. Het zwaartepunt van Judimage ligt bij het fotograferen van paarden in de breedste zin van het woord. Regelmatig is Judith ergens in het land langs de wedstrijdring te vinden om combinaties te fotograferen tijdens hun proef en ook fotoshoots en verkoopfoto's staan regelmatig op het programma. Daarnaast fotografeert Judith ook voor 'de Paard en Ponygids' en het CHIO Rotterdam.

Het exclusieve snapchatfilter tijdens Horse Event
Het exclusieve snapchatfilter tijdens Horse Event

Waar kun je EFO vinden

Horse Event verhuist dit jaar naar Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen.  Bekijk onderstaande plattegrond, EFO is te vinden in het Sport/Recreatie gedeelte, achteraan in de hal bij de doorgang naar buiten (te herkennen aan de rode pin).

plattegrondHR

Ervaringen

Rosalin Nieuwendijk

"Wanneer EFO langskomt geven ze gelijk een fijn en betrouwbaar gevoel”

Lees meer

Elly Noomen

Voor iedereen met paarden kan ik maar 1 ding zeggen: als de basis goed is kom je verder!! En dat geldt zeker voor deze verzekeringsmaatschappij!!

Lees meer

Dian Philipsen

Ik kan EFO paardenverzekeringen zeer zeker aanbevelen, ze denken mee met zowel de ruiter/amazone als met het paard.

Lees meer

Tanja Staal

Ik ben erg positief en zal EFO zeker aanbevelen bij mijn paardenkennissen. Jullie zijn op een laagdrempelige manier te benaderen, chapeau...:)!

Lees meer

Susanne Noortman

Beste EFO,
Mag ik jullie (en in het bijzonder Ron Esteje) onwijs bedanken voor de snelle en fijne manier van het verwerken van mijn declaratie! 

Lees meer

Ineke Drossaart

EFO, van mij een hele bos pluimen op uw hoed en veel dank. Topverzekering!

Lees meer

+
Rosalin Nieuwendijk
+
Elly Noomen
+
Dian Philipsen
+
Tanja Staal
+
Susanne Noortman
+
Ineke Drossaart

Blijf elke maand op de hoogte van onze nieuwtjes