Horse Event 2019

Gepubliceerd op 30 juli 2019
Horse Event 2019

EFO Paardenverzekering is met een stand aanwezig op Horse Event. 

Over Horse Event

Wil jij meer leren over paarden, op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en bekende nationale en internationale ruiters en trainers ontmoeten? Kom dan naar de achtiende editie van Horse Event op 13, 14 en 15 september in Vijfhuizen! Horse Event is het grootste en leukste educatieve paardenevenement van Nederland. Leerzame clinics en prachtige shows wisselen elkaar af, en bijna alle disciplines komen aan bod. Daarnaast kun je eindeloos shoppen bij ruim tweehonderd standhouders die veelzijdige producten en de nieuwste innovaties presenteren.

Horse Event verhuist dit jaar naar Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen. Het terrein wordt ingedeeld in vier area’s: jeugd, recreatie, sport en ondernemers. Iedere area heeft een eigen piste waarin clinics en shows elkaar afwisselen.

Tijdens Horse Event kun je in de stand van EFO Paardenverzekering profiteren van verschillende acties.

Quiz 'weet jij waarom het verstandig is om jouw paard te verzekeren?'

Beantwoord tijdens Horse Event 4 vragen op de ipad booth, en maak kans op een verzorgingspakket beschikbaar gesteld door Divoza Horseworld.

efo_horseevent_pakket

Ledenactie: Win een training bij Adelinde Cornelissen!

Als EFO-lid maak je kans op een training op locatie bij Olympisch dressuuramazone: Adelinde Cornelissen! 
 
EFO Paardenverzekering verloot twee keer een training van driekwartier, bestaande uit twee ruiters per training. In totaal mogen dus 4 EFO-leden meerijden met de training. Daarnaast krijg je een kleine tour door de stallen van Adelinde.
 
Mee doen?
Kom in de stand vul het formulier in en gooi deze in de ton. 24 september wordt er persoonlijk contact opgenomen met de winnaars, tevens wordt dit op sociale media gepubliceerd.
 

Adelinde Cornelissen

Goodiebag

Kom in de stand en ontvang een gratis goodiebag! 

Knipsel

Loop een dag mee met paardenarts Morgan Lashley

Wat moet je doen?
Maak een leuke foto met het instaframe in de EFO-stand. Plaats deze op Instagram en laat weten waarom je graag
een dag met Morgan Lashley wilt meelopen. Op 5 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt via instagram: @EFOPaardenverzekering.

PS: Vergeet niet de #EFOPaardenverzekering & #paardenartsnl_meeloopdag te gebruiken!
Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door:
Paardenarts.nl

Instaframe DEF2 kopiëren

Beperkte Ziektekostenverzekering

Wij vinden de gezondheid van jouw paard net zo belangrijk als jij, daarom nemen wij de premie van de Beperkte Ziektekostenverzekering voor de rest van het jaar voor onze rekening wanneer je deze verzekering tijdens of binnen 3 weken na Horse Event afsluit. Dit aanbod beldt tot 21 dagen na Horse Event.

De Beperkte Ziektekostenverzekering vergoedt 80% van de veterinaire kosten als gevolg van een ongeval en kosten van ziekten welke zonder onmiddellijk veterinair ingrijpen levensbedreigend zijn. De verzekering kan worden afgesloten als aanvulling op alle basisverzekeringen. Bij aanvang van de aanvullende verzekering mag je paard maximaal 12 jaar oud zijn.

AdobeStock_86441485

Waar kun je EFO vinden

Bekijk onderstaande plattegrond, EFO is te vinden in het Sport/Recreatie gedeelte, achteraan in de hal bij de doorgang naar buiten (te herkennen aan de rode pin).

plattegrondHR

Dit vinden onze klanten van ons