KFPS Hengstenkeuring 2018

Gepubliceerd op 8 januari 2018
KFPS Hengstenkeuring 2018

EFO Paardenverzekering was aanwezig bij de KFPS Hengstenkeuring. Lees snel verder voor de uitslagen van acties!

KFPS Hengstenkeuring

Bezichtiging en educatie
Het programma begint op donderdag 11 januari met de tweede bezichtiging van de jonge hengsten. Op vrijdag staat educatie centraal in een gevarieerd en informatief clinicprogramma en vindt tevens de derde bezichtiging plaats.

Hengstenkeuring
Traditioneel staat de Hengstenkeuring op zaterdag 13 januari in het teken van de ingeschreven stamboekhengsten. Met als hoogtepunt de aanwijzing van de kampioen aan het einde van de middag. Het programma wordt afgewisseld met enkele showrubrieken.

Friesian Proms

Unieke concert- en showavonden
Op 11 en 12 januari spelen tientallen Friese paarden een glanzende hoofdrol tijdens de Friesian Proms. Ze delen de piste met zanger Douwe Bob, de beroemde Italiaanse tenor Alessandro Safina, Elske DeWall welke onlangs als Maria een hoofdrol vertolkte in The Passion, sopraan Belinda Vermeer en anderen. De artiesten worden begeleid door het door Theo Brouwer gedirigeerde ‘The Symphonic Music Connection’.

En natuurlijk treden veel Friese paarden, berijders en menners uit ‘eigen gelederen’ op tijdens de Friesian Proms. Deels in combinatie met de artiesten die op beide avonden hun opwachting maken.

Boordevol paardenacts
Het programma van de Friesian Proms zit boordevol paardenacts. Zowel in combinatie met de optredens van de artiesten als muzikaal begeleidt door The Symphonic Music connection. Onder leiding van de regisseur van de paardenoptredens, Theo Smedes, verzorgt Roos Hermanides een luchtnummer waarbij het Friese paard in de act een verbindende factor vormt. De Fransman Gilles Fortier en zijn paarden etaleren in het WTC hun gevoel voor show en spektakel. Hij reist de wereld rond met zijn shows, reden waarom de organisatie trots is op zijn deelname aan de Friesian Proms.

Acties tijdens de KFPS Hengstenkeuring 2018

Tijdens de KFPS Hengstenkeuring kon je in de stand van EFO Paardenverzekering profiteren van verschillende acties. Lees snel verder om te kijken wie de winnaars zijn!

EXCLUSIEF VOOR LEDEN: Win een exclusieve EFO-voerwagen

Voor alle leden van EFO Paardenverzekering hadden wij weer een leuke ledenactie tijdens de KFPS Hengstenkeuring. Door mee te doen aan onze ledenactie maakte je kans op de exclusieve EFO-voerwagen! De opdracht was om jouw motivatie te schrijven waarom je de EFO-voerwagen moest winnen.

Winnaar: Laura Zwart, gefeliciteerd!

 

Beel paard in weiland

Maak kans op een Rossner hoofdstel t.w.v. €99,95

Raad jij het gewicht van onze exclusieve EFO-voerwagen? Raad het juiste gewicht en maak kans op een Rossner hoofdstel t.w.v. €99,95!

Winnaar: Mevrouw G. Scheenstra, gefeliciteerd!

Foto hoofdstel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een EFO-halster

Heb jij je tijdens de KFPS Hengstenkeuring ingeschreven voor onze nieuwsbrief, dan maakte je kans op een EFO-halster!

EFO Paardenverzekering verstuurt iedere 2 maanden een nieuwsbrief naar haar leden. De nieuwsbrief staat vol met interessante artikelen voor jou en je paard, de laatste informatie over verzekeringen, verhalen van onze inspecteurs en onze leden en natuurlijk leuke acties!

Winnaar: Melissa Pool, gefeliciteerd!

Sluit een verzekering af en win een slobberpakket of waardebon van Pavo

Wanneer je tijdens de KFPS Hengstenkeuring een verzekering afsloot kon je kans maken op een slobberpakket of op de hoofdprijs: een waardebon van Pavo t.w.v. €200!

Winnaar: Dhr. K.L. Mulder, gefeliciteerd!

Actie Pavo

Gratis 1 maand extra ongeboren veulenverzekering

Voldragen veulens kunnen in het moederdier vanaf 10 maanden na de dekdatum tot en met 4 maanden na de geboorte worden verzekerd tegen de risico's van voor, tijdens en na de geboorte. Sluit tijdens de KFPS Hengstenkeuring een veulenverzekering af en ontvang 1 maand extra gratis! Bekijk hier onze verschillende veulenverzekeringen.

Foto EFO veulenverzekering roll-up banner

Ervaringen

Rosalin Nieuwendijk

"Wanneer EFO langskomt geven ze gelijk een fijn en betrouwbaar gevoel”

Lees meer

Elly Noomen

Voor iedereen met paarden kan ik maar 1 ding zeggen: als de basis goed is kom je verder!! En dat geldt zeker voor deze verzekeringsmaatschappij!!

Lees meer

Dian Philipsen

Ik kan EFO paardenverzekeringen zeer zeker aanbevelen, ze denken mee met zowel de ruiter/amazone als met het paard.

Lees meer

Tanja Staal

Ik ben erg positief en zal EFO zeker aanbevelen bij mijn paardenkennissen. Jullie zijn op een laagdrempelige manier te benaderen, chapeau...:)!

Lees meer

Susanne Noortman

Beste EFO,
Mag ik jullie (en in het bijzonder Ron Esteje) onwijs bedanken voor de snelle en fijne manier van het verwerken van mijn declaratie! 

Lees meer

Ineke Drossaart

EFO, van mij een hele bos pluimen op uw hoed en veel dank. Topverzekering!

Lees meer

+
Rosalin Nieuwendijk
+
Elly Noomen
+
Dian Philipsen
+
Tanja Staal
+
Susanne Noortman
+
Ineke Drossaart

Blijf elke maand op de hoogte van onze nieuwtjes