Historie

EFO Paardenverzekering bestaat sinds 1905. Hierdoor kunnen wij zeggen dat wij al jarenlang ervaring hebben met het verzekeren van paarden en pony's. Wij hebben door heel Nederland deskundige inspecteurs met verstand van- en affiniteit met de paardensport. Als je besluit of overweegt je paard bij EFO te verzekeren dan adviseren onze inspecteurs je graag over een passende verzekering. Kortom: Je krijgt bij EFO een advies op maat!

Voor informatie, advies, een verzekering of een claim, kun je bij EFO altijd rekenen op een:
- Persoonlijke benadering
- Korte lijnen waardoor je snel in contact komt met de juiste EFO medewerker
- Een snelle en correcte afhandeling

EFO is meer….
EFO Paardenverzekering werkt zonder winstoogmerk maar streeft uiteraard wel naar continuïteit. Daarbij is EFO de enige zelfstandige paardenverzekering die werkt door heel Nederland. Naast dat jij klant van ons bent, ben jij ook lid van EFO. Dit betekent dat ook jij inspraak in het beleid van EFO hebt. 

EFO voor iedere paardenliefhebber….
EFO biedt verzekeringen voor alle soorten paarden aan. Dus van dressuurpaard tot springpaard, van recreatiepaard tot topsportpaard. Het maakt niet uit of je particulier bent of dat je paarden houdt voor je beroep. Iedereen kan bij EFO terecht voor een paardenverzekering! Samen met een inspecteur van EFO wordt er gekozen voor de verzekering die het beste bij jou en je paard past.

Verzekeringen


Terug

Ervaringen

+
Ineke Drossaart
+
Tanja Staal
+
Elly Noomen
+
Dian Philipsen
+
 Judith Philipse en Amber Kreuzen
+

EFO, van mij een hele bos pluimen op uw hoed en veel dank. Topverzekering!

Lees meer

Ineke Drossaart

Ik ben erg positief en zal EFO zeker aanbevelen bij mijn paardenkennissen. Jullie zijn op een laagdrempelige manier te benaderen, chapeau...:)!

Lees meer

Tanja Staal

Voor iedereen met paarden kan ik maar 1 ding zeggen: als de basis goed is kom je verder!! En dat geldt zeker voor deze verzekeringsmaatschappij!!

Lees meer

Elly Noomen

Ik kan EFO paardenverzekeringen zeer zeker aanbevelen, ze denken mee met zowel de ruiter/amazone als met het paard.  

Lees meer

Dian Philipsen

"Ik zou EFO aan iedereen aanraden!!”

Lees meer

Judith Philipse en Amber Kreuzen

Heb jij al eens aanspraak moeten doen op jouw verzekering bij EFO? En wil jij graag jouw verhaal doen? Neem dan contact met ons op.

Lees meer

Wij zijn EFO

Blijf elke maand op de hoogte van onze nieuwtjes