Missie/Visie

Onze missie (waar staan we voor)

Paardeneigenaren ontzorgen met paardenverzekeringen en advies zodat ze zo optimaal mogelijk van hun passie, voor paarden, kunnen genieten.

Onze visie (waar gaan we voor)

‘Jouw paard is het waard’ is ons motto en handelswijze. Gezondheid & welzijn van het paard staan daarbij centraal. Dit houdt in dat wij paardeneigenaren met passende verzekeringen, advies en tips  helpen. We realiseren dit door de verzekeringsmogelijkheden zo helder en transparant mogelijk uit te leggen en meerwaarde voor leden te realiseren. Dat doen we door de leden te betrekken bij de ontwikkeling van producten, diensten en activiteiten.

Ervaringen

+
Ineke Drossaart
+
Tanja Staal
+
Elly Noomen
+
Dian Philipsen
+
 Judith Philipse en Amber Kreuzen
+

EFO, van mij een hele bos pluimen op uw hoed en veel dank. Topverzekering!

Lees meer

Ineke Drossaart

Ik ben erg positief en zal EFO zeker aanbevelen bij mijn paardenkennissen. Jullie zijn op een laagdrempelige manier te benaderen, chapeau...:)!

Lees meer

Tanja Staal

Voor iedereen met paarden kan ik maar 1 ding zeggen: als de basis goed is kom je verder!! En dat geldt zeker voor deze verzekeringsmaatschappij!!

Lees meer

Elly Noomen

Ik kan EFO paardenverzekeringen zeer zeker aanbevelen, ze denken mee met zowel de ruiter/amazone als met het paard.  

Lees meer

Dian Philipsen

"Ik zou EFO aan iedereen aanraden!!”

Lees meer

Judith Philipse en Amber Kreuzen

Heb jij al eens aanspraak moeten doen op jouw verzekering bij EFO? En wil jij graag jouw verhaal doen? Neem dan contact met ons op.

Lees meer

Wij zijn EFO

Blijf elke maand op de hoogte van onze nieuwtjes