Judith Philipse en Amber Kreuzen

Gepubliceerd op 8 september 2015
 Judith Philipse en Amber Kreuzen

"Ik zou EFO aan iedereen aanraden!!”

Ons paard is een 3,5 jarige ruin en heet Hardwell. Het is een KWPN-er met als afstamming Andretti x Gribaldi x Rossini. Wij zijn sinds maart 2015 de trotse eigenaar. Hij wordt rustig aan bereden, want hij is pas 3. Hardwell is een zeer talentvol paard en we hopen dan ook dat hij met mijn dochter Amber Kreuzen heel hoog in de dressuursport gaat komen.
 
“Wij zijn sinds de aankoop van Hardwell begin maart verzekerd bij EFO. Met onze eerdere pony's waren we elders verzekerd, maar dat beviel niet erg goed. Ik heb zeer veel positieve berichten over EFO gehoord en daarom besloten om dit paard daar onder te brengen. Wij hebben nog een merrie die helaas geblesseerd is, deze is niet verzekerd. We hebben haar op een fantastische plek in Emst, voor minimaal een jaar gezet om helemaal goed te kunnen herstellen. Ook zijn wij op zoek naar een hoger opgeleid paard voor Amber waar zij mee bij de junioren kan gaan rijden. Dit toekomstige paard zal ook bij EFO verzekerd gaan worden. Onlangs hebben we aanspraak moeten doen op onze verzekering voor Hardwell. Hij ging staken met rijden en liep met longeren ook raar. Hij is helemaal nagekeken en heeft gelukkig niets. Waarschijnlijk geeft hij hierbij aan dat hij het nog iets rustiger aan moet doen. Hij is nu ook erg in de groei en we moeten goed naar Hardwell luisteren. Het is een heel eerlijk paard en geeft alles goed aan! Wij hebben Ron Esteje van EFO als adviseur en zijn ontzettend tevreden met hem. Ron is heel erg betrokken en klantvriendelijk. Je kan hem altijd bereiken en hij staat altijd voor je klaar al is het maar om advies.  Ik zou EFO aan iedereen aanraden!!”
 
Judith Philipse – eigenaar van Hardwell, moeder van Amber Kreuzen en de ‘groom’
 

Ervaringen

Susanne Noortman

Beste EFO,
Mag ik jullie (en in het bijzonder Ron Esteje) onwijs bedanken voor de snelle en fijne manier van het verwerken van mijn declaratie! 

Lees meer

Dian Philipsen

Ik kan EFO paardenverzekeringen zeer zeker aanbevelen, ze denken mee met zowel de ruiter/amazone als met het paard.

Lees meer

Tanja Staal

Ik ben erg positief en zal EFO zeker aanbevelen bij mijn paardenkennissen. Jullie zijn op een laagdrempelige manier te benaderen, chapeau...:)!

Lees meer

Elly Noomen

Voor iedereen met paarden kan ik maar 1 ding zeggen: als de basis goed is kom je verder!! En dat geldt zeker voor deze verzekeringsmaatschappij!!

Lees meer

Judith Philipse en Amber Kreuzen

"Ik zou EFO aan iedereen aanraden!!”

Lees meer

Ineke Drossaart

EFO, van mij een hele bos pluimen op uw hoed en veel dank. Topverzekering!

Lees meer

+
Susanne Noortman
+
Dian Philipsen
+
Tanja Staal
+
Elly Noomen
+
 Judith Philipse en Amber Kreuzen
+
Ineke Drossaart

Blijf elke maand op de hoogte van onze nieuwtjes