Paarden verzekeraar

Als je een paardenverzekeraar zoekt, bent je bij EFO op het juiste adres! EFO is de enige zelfstandig werkende paardenverzekeraar in Nederland. Daarnaast werkt EFO Paardenverzekeraar zonder winstoogmerk.

EFO Paardenverzekeraar
Bij EFO kun je gelijk een voorlopige dekking online regelen. Deze kun je hier invullen. Na ontvangst van de voorlopige dekking neemt onze inspecteur van EFO contact met je op om jouw paard te beoordelen. Hij gaat samen met jou kijken naar de beste verzekering. Als paardenverzekeraar willen wij het beste voor jouw paard en voor jou.

Over EFO
EFO werkt als paardenverzekeraar zonder winstoogmerk. Wij verzekeren behalve professionele paarden ook recreatieve paarden. Zo hebben wij verschillende verzekerings- en dekkingsvormen. Onze inspecteur adviseert je graag op dit gebied. Uiteraard bepaal je zelf welke risico’s je zelf wilt en kunt nemen.

Meer informatie? 
Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. Kijk hiervoor naar onze contact gegevens.

Bereken premie

Ga naar de home pagina van EFO

Ervaringen

Rosalin Nieuwendijk

"Wanneer EFO langskomt geven ze gelijk een fijn en betrouwbaar gevoel”

Lees meer

Elly Noomen

Voor iedereen met paarden kan ik maar 1 ding zeggen: als de basis goed is kom je verder!! En dat geldt zeker voor deze verzekeringsmaatschappij!!

Lees meer

Dian Philipsen

Ik kan EFO paardenverzekeringen zeer zeker aanbevelen, ze denken mee met zowel de ruiter/amazone als met het paard.

Lees meer

Tanja Staal

Ik ben erg positief en zal EFO zeker aanbevelen bij mijn paardenkennissen. Jullie zijn op een laagdrempelige manier te benaderen, chapeau...:)!

Lees meer

Susanne Noortman

Beste EFO,
Mag ik jullie (en in het bijzonder Ron Esteje) onwijs bedanken voor de snelle en fijne manier van het verwerken van mijn declaratie! 

Lees meer

Ineke Drossaart

EFO, van mij een hele bos pluimen op uw hoed en veel dank. Topverzekering!

Lees meer

+
Rosalin Nieuwendijk
+
Elly Noomen
+
Dian Philipsen
+
Tanja Staal
+
Susanne Noortman
+
Ineke Drossaart

Blijf elke maand op de hoogte van onze nieuwtjes