Paarden verzekering

Het doel van onze verzekeringen is om jou financiële zorg weg te nemen voor als jouw paard of pony iets overkomt. Denk hierbij aan het (plotseling) overlijden van je dier of als een levensreddende en kostbare medische ingreep verricht moet worden. Deze financiële risico’s kun je bij ons op verschillende manieren goed verzekeren.

Zo keren wij het met jou overeen gekomen verzekerde bedrag uit of vergoeden wij het grootste gedeelte van de door jou gemaakte ziektekosten. Dit afhankelijk van de wijze waarop de verzekering met elkaar is geregeld.

Hiermee biedt EFO jou de financiële zekerheid om een nieuw paard te kunnen kopen of je paard te redden door middel van een (levensreddende) operatie/behandeling.

Over EFO
EFO Paardenverzekering bestaat sinds 1905 en is daarmee het juiste adres voor het verzekeren van jouw paard of pony. Dit doen wij voor zowel professionele en recreatieve paarden. EFO biedt verschillende verzekerings- en dekkingsvormen.

Verzekering paard
Via deze website kun je direct en eenvoudig een voorlopige dekking regelen. Onze EFO inspecteur komt na het maken van een afspraak langs om jouw paard te beoordelen. Hij adviseert jou optimaal en vrijblijvend over alle mogelijkheden en bespreekt met jou het beste advies. Jij bent degene die hierbij bepaalt welke risico’s je kunt en wilt nemen. 

Wil je eerst meer informatie? Je kunt direct bellen met 0513 62 22 75. Je kunt ons ook per e-mail bereiken. 

Bereken premie

Ga naar de home pagina van EFO

Ervaringen

Susanne Noortman

Beste EFO,
Mag ik jullie (en in het bijzonder Ron Esteje) onwijs bedanken voor de snelle en fijne manier van het verwerken van mijn declaratie! 

Lees meer

Dian Philipsen

Ik kan EFO paardenverzekeringen zeer zeker aanbevelen, ze denken mee met zowel de ruiter/amazone als met het paard.

Lees meer

Tanja Staal

Ik ben erg positief en zal EFO zeker aanbevelen bij mijn paardenkennissen. Jullie zijn op een laagdrempelige manier te benaderen, chapeau...:)!

Lees meer

Elly Noomen

Voor iedereen met paarden kan ik maar 1 ding zeggen: als de basis goed is kom je verder!! En dat geldt zeker voor deze verzekeringsmaatschappij!!

Lees meer

Judith Philipse en Amber Kreuzen

"Ik zou EFO aan iedereen aanraden!!”

Lees meer

Ineke Drossaart

EFO, van mij een hele bos pluimen op uw hoed en veel dank. Topverzekering!

Lees meer

+
Susanne Noortman
+
Dian Philipsen
+
Tanja Staal
+
Elly Noomen
+
 Judith Philipse en Amber Kreuzen
+
Ineke Drossaart

Blijf elke maand op de hoogte van onze nieuwtjes