Verzekering paard

Een paard verzekering is een serieuze aangelegenheid waarvoor je bij EFO op het juiste adres bent. EFO Paardenverzekering is al sinds 1905 een betrouwbare partner.

Verzekering paard
Je kunt gelijk een voorlopige dekking regelen. Je paard is hiermee direct verzekert. Vervolgens neemt onze EFO inspecteur contact met je op om je paard te beoordelen. Samen met jou wordt de beste paard verzekering uitgekozen. Onze inspecteurs komen uit de regio. Hierdoor ben je verzekerd van advies om de hoek.

Over EFO
Bij EFO Paardenverzekering kun je een paard verzekering afsluiten voor professionele paarden, maar ook voor recreatieve paarden. EFO heeft verschillende verzekerings- en dekkingsvormen, zodat er altijd wel één vorm bij jou situatie past. De EFO inspecteur adviseert je optimaal over alle mogelijkheden. Op basis hiervan krijg je het beste advies. Natuurlijk bepaal jij uiteindelijk welke risico’s je kunt en wilt nemen.

Meer informatie? 
Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. Kijk hiervoor naar onze contact gegevens.

Bereken premie

Ga naar de home pagina van EFO

Ervaringen

Rosalin Nieuwendijk

"Wanneer EFO langskomt geven ze gelijk een fijn en betrouwbaar gevoel”

Lees meer

Elly Noomen

Voor iedereen met paarden kan ik maar 1 ding zeggen: als de basis goed is kom je verder!! En dat geldt zeker voor deze verzekeringsmaatschappij!!

Lees meer

Dian Philipsen

Ik kan EFO paardenverzekeringen zeer zeker aanbevelen, ze denken mee met zowel de ruiter/amazone als met het paard.

Lees meer

Tanja Staal

Ik ben erg positief en zal EFO zeker aanbevelen bij mijn paardenkennissen. Jullie zijn op een laagdrempelige manier te benaderen, chapeau...:)!

Lees meer

Susanne Noortman

Beste EFO,
Mag ik jullie (en in het bijzonder Ron Esteje) onwijs bedanken voor de snelle en fijne manier van het verwerken van mijn declaratie! 

Lees meer

Ineke Drossaart

EFO, van mij een hele bos pluimen op uw hoed en veel dank. Topverzekering!

Lees meer

+
Rosalin Nieuwendijk
+
Elly Noomen
+
Dian Philipsen
+
Tanja Staal
+
Susanne Noortman
+
Ineke Drossaart

Blijf elke maand op de hoogte van onze nieuwtjes