Wedstrijden

Als wedstrijdruiter doe je er alles aan om het beste uit jezelf en uit je paard te halen. Wij als verzekeraar weten als geen ander welke situaties je allemaal tegen kunt komen bij het uitoefenen van jouw sport. Om een groot deel van die risico's af te dekken hebben wij diverse verzekeringen die interessant zijn voor jou als wedstrijdsporter.

Welke verzekering past bij mijn wedstrijdpaard?
Wedstrijden rijden kan in de paardensport in veel verschillende disciplines zoals springen , dressuur, eventing, endurance, mennen etc. De ene discipline brengt natuurlijk meer risico’s met zich mee dan de andere. Het afsluiten van een verzekering  blijft altijd een persoonlijke keuze maar wij hebben voor jou gekeken wat andere  leden van ons voor verzekering hebben afgesloten. 
 
Dressuurruiters kiezen vaker voor onze Schadeverzekering Uitgebreid terwijl springruiters vaker gaan voor onze Schadeverzekering Beperkt.

Hieronder vind je een uitleg over deze verzekeringen:

 

Schadeverzekering uitgebreid

Wil je graag zo weinig mogelijk risico’s lopen met je wedstrijdpaard en wil je dat risico’s zoals ziekte, blijvende blessures en kreupelheid zijn meeverzekerd, dan kun je kiezen voor onze Schadeverzekering Uitgebreid. Met deze verzekering is je paard voor alle vormen van risico’s verzekerd. Deze verzekering kun je vergelijken met een “All-risk” verzekering.

 

Schadeverzekering beperkt

Wil je iets meer risico nemen maar vind je het wel belangrijk dat je een dekking hebt voor het verlies van je wedstrijdpaard door een ongeval, een acuut verlopende ziekte en wil je je paard verzekeren voor blijvende ongeschiktheid  door een ongeval, dan kun je het beste kiezen voor onze Schadeverzekering Beperkt.

 Bovenstaande verzekeringen kun je uitbreiden met onze Aanvullende verzekeringen. Hiermee kun je de schade dekken voor brand en hemelvuur, diefstal en ziektekosten.

Vergelijken
Kijk zelf eens voor de verschillen in dekkingen en premies door hieronder op de knop "bereken premie" te klikken. Je kunt daar per dekking de gewenste verzekerde waarde aangeven, je keuzes maken in premietermijn en aanvullende verzekeringen toevoegen waaronder; ziektekosten, brand en diefstal. Wanneer je een verzekering hebt berekent kun je hiervan een offerte aanvragen.

Persoonlijk advies
Liever een persoonlijk advies? Een van onze EFO adviseurs komt graag bij jou langs om jou persoonlijk en vrijblijvend over alle mogelijkheden te adviseren. Jij bent degene die hierbij bepaalt welke risico’s je kunt en wilt nemen.

Persoonlijk advies aanvragen Bereken premie
 

Ervaringen

Rosalin Nieuwendijk

"Wanneer EFO langskomt geven ze gelijk een fijn en betrouwbaar gevoel”

Lees meer

Elly Noomen

Voor iedereen met paarden kan ik maar 1 ding zeggen: als de basis goed is kom je verder!! En dat geldt zeker voor deze verzekeringsmaatschappij!!

Lees meer

Dian Philipsen

Ik kan EFO paardenverzekeringen zeer zeker aanbevelen, ze denken mee met zowel de ruiter/amazone als met het paard.

Lees meer

Tanja Staal

Ik ben erg positief en zal EFO zeker aanbevelen bij mijn paardenkennissen. Jullie zijn op een laagdrempelige manier te benaderen, chapeau...:)!

Lees meer

Susanne Noortman

Beste EFO,
Mag ik jullie (en in het bijzonder Ron Esteje) onwijs bedanken voor de snelle en fijne manier van het verwerken van mijn declaratie! 

Lees meer

Ineke Drossaart

EFO, van mij een hele bos pluimen op uw hoed en veel dank. Topverzekering!

Lees meer

+
Rosalin Nieuwendijk
+
Elly Noomen
+
Dian Philipsen
+
Tanja Staal
+
Susanne Noortman
+
Ineke Drossaart

Blijf elke maand op de hoogte van onze nieuwtjes