Voorlopige dekking

Voorlopige dekking

Weet je nog niet precies welke verzekering je aan wilt vragen, maar wil je wel dat je paard verzekerd is tegen de risico's van een ongeval? Dan kun je alvast een Voorlopige Dekking aanvragen. Deze Voorlopige Dekking is maximaal 21 dagen van kracht. Binnen deze periode wordt van je verwacht dat je een aanvraag indient en de voor de beoordeling van de aanvraag noodzakelijke stukken opstuurt.

Hier kun je bekijken wat een Voorlopige Dekking precies inhoudt:

Weet je wel welke verzekering bij jou en je paard past? Vraag dan direct de juiste verzekering aan via deze link. Ook dan geven we een Voorlopige Dekking af.

Weet je nog niet precies hoe je jouw paard wilt verzekeren en wil je eerst nog advies, dan helpen we je graag. We nemen, na ontvangst van het formulier, uiterlijk de volgende werkdag contact met je op. Ondertussen is je paard alvast verzekerd tegen de risico’s van een ongeval.

Raadpleeg hier de verzekeringsvoorwaardenaanvullende voorwaarden Voorlopige Dekking en de verzekeringskaart.

Vul onderstaand formulier in om de Voorlopige Dekking aan te vragen.

Persoonlijke gegevens

Gegevens van het te verzekeren paard

Gegevens van de verzekering

U kunt bij een voorlopige dekking voor een maximale waarde van € 25.000 ,-verzekeren. Als u een hoger verzekerd bedrag wil aanvragen is de voorlopige dekking maximaal € 25.000,-

* Dit is een verplicht veld

Je hebt niet alle verplichte velden ingevuld