Ziektekosten paard

Zoek je een verzekering voor de ziektekosten voor jouw paard? EFO Paardenverzekering biedt verschillende ziektekostenverzekeringen aan.

Ziektekosten paard
Het ziektekostenverzekering pakket vergoedt 80% van de veterinaire kosten. Zo heb je al een beperkte dekking voor acute en levensbedreigende zaken zoals: acute fracturen, koliek(operaties) en acute open verwondingen.
Daarnaast bieden wij ook uitgebreidere ziektekostenverzekeringen. Deze vergoeden ook de kosten voor behandeling van onder andere kreupelheid, (chronische) ziekten, ontstekingen en andere kwalen e.d.

Je kunt gelijk een voorlopige dekking online aanvragen. Vervolgens komt een EFO inspecteur na een telefonische afspraak jouw paard beoordelen. Samen met jou wordt gekeken welke ziektekosten verzekering voor jouw paard het beste is.

EFO Paardenverzekering
EFO werkt zonder winstoogmerk en is de enige zelfstandig werkende paardenverzekeraar in Nederland. Bij ons kun je professionele, maar ook recreatieve paarden laten verzekeren.

Meer informatie
Je kunt meer informatie over ziektekosten vinden op deze pagina. Zo zijn er drie pakketten beschikbaar met verschillende mogelijkheden.

Ga naar de home pagina van EFO

Ervaringen

Rosalin Nieuwendijk

"Wanneer EFO langskomt geven ze gelijk een fijn en betrouwbaar gevoel”

Lees meer

Elly Noomen

Voor iedereen met paarden kan ik maar 1 ding zeggen: als de basis goed is kom je verder!! En dat geldt zeker voor deze verzekeringsmaatschappij!!

Lees meer

Dian Philipsen

Ik kan EFO paardenverzekeringen zeer zeker aanbevelen, ze denken mee met zowel de ruiter/amazone als met het paard.

Lees meer

Tanja Staal

Ik ben erg positief en zal EFO zeker aanbevelen bij mijn paardenkennissen. Jullie zijn op een laagdrempelige manier te benaderen, chapeau...:)!

Lees meer

Susanne Noortman

Beste EFO,
Mag ik jullie (en in het bijzonder Ron Esteje) onwijs bedanken voor de snelle en fijne manier van het verwerken van mijn declaratie! 

Lees meer

Ineke Drossaart

EFO, van mij een hele bos pluimen op uw hoed en veel dank. Topverzekering!

Lees meer

+
Rosalin Nieuwendijk
+
Elly Noomen
+
Dian Philipsen
+
Tanja Staal
+
Susanne Noortman
+
Ineke Drossaart

Blijf elke maand op de hoogte van onze nieuwtjes