De ledenraad

Iedereen die een paard bij EFO Paardenverzekering verzekerd heeft, is automatisch lid van onze club. Wij willen een meerwaarde voor onze leden realiseren. Dit doen we door onze leden te betrekken bij de ontwikkeling van producten, diensten en activiteiten. Wij hebben de ideeën, ervaringen en meningen van onze leden ook nodig om de kwaliteit te kunnen leveren die wij willen leveren.

Om dit te kunnen bereiken is de ledenraad het hoogste orgaan binnen onze maatschappij. Elk lid in deze raad vertegenwoordigt duizend leden. Deze ledenraad komt twee keer per jaar bij elkaar om het beleid en de ontwikkelingen binnen EFO Paardenverzekering te bespreken. De ledenraadsleden kunnen tijdens deze bijeenkomsten de directie en het bestuur adviseren.

De eerstvolgende volgende vergadering van de ledenraad is op 17 november 2022. 

Kopen Van Een Paard
Wil jij in de ledenraad?

Ledenraadsleden worden voorgedragen door het bestuur. De ledenraad en de leden kunnen echter ook zelf leden aandragen. Wil je meer weten over de ledenraad of over een functie binnen de ledenraad? Neem dan contact op met het bestuur van EFO Paardenverzekering. De secretaris van het bestuur, de heer C.S. Fennema, kun je via de mail (secretariaat@efo.nl) benaderen.

Ledenraadsleden

De heer J.J.H. Boot uit Hillegom
De heer J.H. Coes uit Nijverdal
De heer H. Zoet uit Wezep
Mevrouw D. Veenstra uit Diever
De heer N.C. Wever uit Zuidschermer
De heer T. Bouma uit Wommels
Mevrouw S. de Rover uit Alkmaar

Bestuursleden

De heer H. de Jong (directeur)                                                                                    De heer A.N.J. Slot (voorzitter)
De heer H. Lassche (vice-voorzitter)
De heer C.S. Fennema (secretaris)

 

We zijn bereikbaar via Whatsapp, telefoon, of e-mail

We helpen je graag met persoonlijk advies. 

Maak een belafspraak