Recensies

Efo1

Wat zeggen onze klanten over ons

Beoordeling door klanten 10/10

Kundige en betrokken medewerkers

Veel problemen gehad met mijn twee paarden. Beide paarden zijn enkele maanden op conservatieve manier behandeld. Na het uitblijven van resultaat, advies gevraagd aan EFO. Zij kwamen met nuttige adviezen. Ik heb de medewerkers van EFO leren kennen als kundige maar vooral ook betrokken medewerkers met net dat beetje extra persoonlijk aandacht voor mij als eigenaar.

Gaby, Den Haag

Beoordeling door klanten 10/10

Oog voor mij als klant

De mensen aan de telefoon, waren meelevend en zeer behulpzaam na het plotselinge overlijden van mijn merrie.

Tineke, Anderen

Beoordeling door klanten 9/10

Een zeer goede verzekering

Ben altijd zo netjes en correct behandeld door de mensen van EFO. Ook altijd begrip voor je vragen . Ik zou deze verzekering iedereen aanbevelen. Nogmaals bedankt voor het keurige afhandelen van mijn lieve Heros

Guusta, Sassenheim

Beoordeling door klanten 10/10

Zeer tevreden

Altijd vriendelijk en servicegericht! Zonodig denken de mensen van EFO met je mee... tot nu toe hele goede ervaringen met jullie!

Mike, Weesp

Beoordeling door klanten 10/10

Prima verzekering zonder teveel gedoe.

Zeer goede ervaring met EFO. Helaas verschillende keren te maken gehad met de dierenarts. Alles snel en zeer netjes afgehandeld.

Ilse, Lopik

Beoordeling door klanten 6/10

Voldoende, een redelijke ervaring

Een verzekering laat zich pas beoordelen als je ze een keer nodig hebt gehad. Helaas en tot ons grote verdriet was dat nu het geval. Ik herinner mij nog bij het afsluiten dat mij de vraag is gesteld wat ik van de verzekering vond. Ik heb toen bovenstaande eerste regel geantwoord. Ik weet ook nog dat ik van het afsluiten binnen 14 dgn een rekening had ontvangen. Nu bij de afwikkeling moest ik bijna 6 weken wachten op uitbetaling

Gerard, Steenwijk