Over ons

EFO Paardenverzekering is een onderlinge paardenverzekeraar. EFO is de enige zelfstandige paardenverzekeraar die werkt door heel Nederland. Als je je paard bij ons verzekerd hebt ben je automatisch lid van onze club. Dit betekent dat je ook inspraak hebt in het beleid van EFO. Wij zijn er voor onze leden en hebben geen winstoogmerk. Als onderlinge paardenverzekeraar vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom heb je bij EFO altijd contact met een persoonlijke inspecteur. Zij zijn werkzaam in het gebied waar zij wonen.

Voor informatie, advies, een verzekering of een claim, kun je bij EFO altijd rekenen op een:
- Persoonlijke benadering
- Korte lijnen waardoor je snel in contact komt met de juiste EFO medewerker
- Een snelle en correcte afhandeling
 Bekijk hier het team achter EFO.

"Ons werk is gebaseerd op vertrouwen. Wij zijn het aanspreekpunt voor EFO Paardenverzekering en ons advies is zeer persoonlijk. Het belangrijkste? Dat we zelf paardenliefhebbers zijn, of beter gezegd: we wijden ons volledig aan het bestaan van paarden" aldus onze inspecteurs.

Als lid van EFO profiteer je van verschillende voordelen. Bekijk ze allemaal op onze ledenvoordeelpagina.

Hoe het allemaal begon..

EFO Paardenverzekering bestaat al sinds 1905. Vroeger gebruikten boeren werkpaarden voor de bewerking van het land en ander werk op de boerderijen. Bij het verlies of ongeschikt raken van een werkpaard leed de boer grote schade. Het werk kon (tijdelijk) niet worden uitgevoerd door het paard of er moest een nieuw paard aangeschaft worden. Hieruit ontstond de behoefte van de boeren om meer zekerheid te creëren voor hun boerderij. Verschillende boeren kwamen samen om onderlinge verzekeringsmaatschappijen op te richten. EFO Paardenverzekering is één van deze maatschappijen. In 1905 werd door een groep boeren de 'Eerste Friese Onderlinge' Paarden Verzekeringsmaatschappij opgericht om hun werkpaarden te verzekeren.

Onze missie (waar staan we voor)

Paardeneigenaren ontzorgen met paardenverzekeringen en advies zodat ze zo optimaal mogelijk van hun passie, voor paarden, kunnen genieten.

Onze visie (waar gaan we voor)

‘Jouw paard is het waard’ is ons motto en handelswijze. Gezondheid & welzijn van het paard staan daarbij centraal. Dit houdt in dat wij paardeneigenaren met passende verzekeringen, advies en tips helpen. We realiseren dit door de verzekeringsmogelijkheden zo helder en transparant mogelijk uit te leggen en meerwaarde voor leden te realiseren. Dat doen we door de leden te betrekken bij de ontwikkeling van producten, diensten en activiteiten.

Brochure

Alle informatie over onze verzekeringen duidelijk uitgelegd, je vindt het in onze online brochure! Naderhand toch nog vragen of wil je graag advies, dan kun je dit op de laatste pagina van de brochure aangeven.

Bekijk de brochure 

 

EFO payoff_RGB_72dpi

Dit vinden onze klanten van ons