De inspecteurs van EFO

Over EFO Paardenverzekering

EFO is een onderlinge paardenverzekeraar. Wij zijn er voor onze leden en hebben geen winstoogmerk. Als onderlinge paardenverzekeraar vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom heeft EFO Paardenverzekering inspecteurs door heel Nederland. Zij zijn werkzaam in het gebied waar zij wonen. Wil je een vrijblijvend gesprek om jouw verzekeringswensen en mogelijkheden voor je paard te bespreken? Neem gerust contact op met de adviseur in jouw gebied.

"Ons werk is gebaseerd op vertrouwen. Wij zijn het aanspreekpunt voor EFO Paardenverzekering en ons advies is zeer persoonlijk. Het belangrijkste? Dat we zelf paardenliefhebbers zijn, of beter gezegd: we wijden ons volledig aan het bestaan van paarden" aldus onze inspecteurs. Lees meer

Theo van Manen

Theo van Manen

Inspecteur Midden-Nederland

Ouwe rot in het vak. Tussen de paarden geboren. Het type niet lullen maar poetsen. Zorgt met zijn ervaring en inlevingsvermogen dat zijn klanten de beste begeleiding krijgen. Geniet daarnaast enorm van zijn nevenfunctie als jurylid van het KWPN.
 
Theo is bereikbaar via telefoonnummer: 
06 538 19 198 maar mailen kan natuurlijk ook.

 

Lees meer

Klaas Buist

Klaas Buist

Inspecteur Noord-Nederland

Noorderling.  Enthousiast. Gedreven. Geboren en getogen op een veehouderijbedrijf met paarden. Houdt van het omgaan met zowel mensen als paarden. Doet in z’n spaarzame vrije tijd precies hetzelfde.

Klaas is bereikbaar via telefoonnummer: 
06 238 19 102 maar mailen kan natuurlijk ook. 

Lees meer

Ron Esteje

Ron Esteje

Inspecteur Noord & Zuid-Holland

Betrokken. Persoonlijk & enthousiast. Paardenman. Kent de harddraverswereld erg goed. Houdt ervan te weten wat er bij zijn leden speelt en kent hen veelal bij naam. Vindt iedere dag speciaal. 

Ron is bereikbaar via telefoonnummer: 
06 222 04 319 maar mailen kan natuurlijk ook.

Lees meer

Ervaringen

+
Ineke Drossaart
+
Tanja Staal
+
Elly Noomen
+
Dian Philipsen
+
 Judith Philipse en Amber Kreuzen
+

EFO, van mij een hele bos pluimen op uw hoed en veel dank. Topverzekering!

Lees meer

Ineke Drossaart

Ik ben erg positief en zal EFO zeker aanbevelen bij mijn paardenkennissen. Jullie zijn op een laagdrempelige manier te benaderen, chapeau...:)!

Lees meer

Tanja Staal

Voor iedereen met paarden kan ik maar 1 ding zeggen: als de basis goed is kom je verder!! En dat geldt zeker voor deze verzekeringsmaatschappij!!

Lees meer

Elly Noomen

Ik kan EFO paardenverzekeringen zeer zeker aanbevelen, ze denken mee met zowel de ruiter/amazone als met het paard.  

Lees meer

Dian Philipsen

"Ik zou EFO aan iedereen aanraden!!”

Lees meer

Judith Philipse en Amber Kreuzen

Heb jij al eens aanspraak moeten doen op jouw verzekering bij EFO? En wil jij graag jouw verhaal doen? Neem dan contact met ons op.

Lees meer

Wij zijn EFO

Blijf elke maand op de hoogte van onze nieuwtjes