Over ons

EFO Paardenverzekering is een onderlinge paardenverzekeraar. EFO is de enige zelfstandige paardenverzekeraar die werkt door heel Nederland. Als je je paard bij ons verzekerd hebt ben je automatisch lid van onze club. Dit betekent dat je ook inspraak hebt in het beleid van EFO. Wij zijn er voor onze leden en hebben geen winstoogmerk. Als onderlinge paardenverzekeraar vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom heb je bij EFO altijd contact met een persoonlijke inspecteur. Zij zijn werkzaam in het gebied waar zij wonen.

Voor informatie, advies, een verzekering of een claim, kun je bij EFO altijd rekenen op een:
- Persoonlijke benadering
- Korte lijnen waardoor je snel in contact komt met de juiste EFO medewerker
- Een snelle en correcte afhandeling
 Bekijk hier het team achter EFO.

"Ons werk is gebaseerd op vertrouwen. Wij zijn het aanspreekpunt voor EFO Paardenverzekering en ons advies is zeer persoonlijk. Het belangrijkste? Dat we zelf paardenliefhebbers zijn, of beter gezegd: we wijden ons volledig aan het bestaan van paarden" aldus onze inspecteurs.

Als lid van EFO profiteer je van verschillende voordelen. Bekijk ze allemaal op onze ledenvoordeelpagina.

Hoe het allemaal begon..

EFO Paardenverzekering bestaat al sinds 1905. Vroeger gebruikten boeren werkpaarden voor de bewerking van het land en ander werk op de boerderijen. Bij het verlies of ongeschikt raken van een werkpaard leed de boer grote schade. Het werk kon (tijdelijk) niet worden uitgevoerd door het paard of er moest een nieuw paard aangeschaft worden. Hieruit ontstond de behoefte van de boeren om meer zekerheid te creëren voor hun boerderij. Verschillende boeren kwamen samen om onderlinge verzekeringsmaatschappijen op te richten. EFO Paardenverzekering is één van deze maatschappijen. In 1905 werd door een groep boeren de 'Eerste Friese Onderlinge' Paarden Verzekeringsmaatschappij opgericht om hun werkpaarden te verzekeren.

Onze missie (waar staan we voor)

Paardeneigenaren ontzorgen met paardenverzekeringen en advies zodat ze zo optimaal mogelijk van hun passie, voor paarden, kunnen genieten.

Onze visie (waar gaan we voor)

‘Jouw paard is het waard’ is ons motto en handelswijze. Gezondheid & welzijn van het paard staan daarbij centraal. Dit houdt in dat wij paardeneigenaren met passende verzekeringen, advies en tips helpen. We realiseren dit door de verzekeringsmogelijkheden zo helder en transparant mogelijk uit te leggen en meerwaarde voor leden te realiseren. Dat doen we door de leden te betrekken bij de ontwikkeling van producten, diensten en activiteiten.

Brochure

Alle informatie over onze verzekeringen duidelijk uitgelegd, je vindt het in onze online brochure! Naderhand toch nog vragen of wil je graag advies, dan kun je dit op de laatste pagina van de brochure aangeven.

Bekijk de brochure 

 

EFO payoff_RGB_72dpi

Ervaringen

Rosalin Nieuwendijk

"Wanneer EFO langskomt geven ze gelijk een fijn en betrouwbaar gevoel”

Lees meer

Elly Noomen

Voor iedereen met paarden kan ik maar 1 ding zeggen: als de basis goed is kom je verder!! En dat geldt zeker voor deze verzekeringsmaatschappij!!

Lees meer

Dian Philipsen

Ik kan EFO paardenverzekeringen zeer zeker aanbevelen, ze denken mee met zowel de ruiter/amazone als met het paard.

Lees meer

Tanja Staal

Ik ben erg positief en zal EFO zeker aanbevelen bij mijn paardenkennissen. Jullie zijn op een laagdrempelige manier te benaderen, chapeau...:)!

Lees meer

Susanne Noortman

Beste EFO,
Mag ik jullie (en in het bijzonder Ron Esteje) onwijs bedanken voor de snelle en fijne manier van het verwerken van mijn declaratie! 

Lees meer

Ineke Drossaart

EFO, van mij een hele bos pluimen op uw hoed en veel dank. Topverzekering!

Lees meer

+
Rosalin Nieuwendijk
+
Elly Noomen
+
Dian Philipsen
+
Tanja Staal
+
Susanne Noortman
+
Ineke Drossaart