Samen voor jouw paard

Je paard verzekerd een geruststellend idee

Het houden van paarden brengt veel risico's met zich mee. Met passende verzekeringen, advies en tips willen wij jou als paardeneigenaar helpen. Wij zijn er samen voor jouw paard.

We bieden verschillende mogelijkheden aan om je paard te verzekeren: betrouwbaar, betaalbaar en op maat. Het welzijn van jouw paard staat hierbij altijd centraal.

Benieuwd naar welke verzekering bij jou past?

Schimmel met EFO halster om

Onze basisverzekeringen

Overlijdensverzekering

Overlijdensverzekering

Je hoopt natuurlijk dat je paard gezond en gelukkig oud wordt, maar een paard kan helaas ook vroegtijdig overlijden door ziekte of een ongeval. Met een Overlijdensverzekering weet je dat je een financiële bijdrage ontvangt om bijvoorbeeld een nieuw paard te kunnen kopen. 

Beperkte schadeverzekering icon

Beperkte schadeverzekering

Je vindt het belangrijk dat je verzekering dekking biedt bij het verlies van je paard door een ongeval of acuut verlopende ziekte. Ook dekt deze verzekering indien je paard blijvend ongeschikt wordt door een ongeval en je jouw paard niet dus meer kunt gebruiken voor zijn of haar gebruiksdoel. 

Uitgebreide schadeverzekering

Uitgebreide schadeverzekering

Wil je graag zo weinig mogelijk risico's lopen met je paard en wil je dat zaken zoals ziekte, blijvende blessures en kreupelheid ook zijn meeverzekerd. Kies dan voor onze Uitgebreide schadeverzekering. Met deze verzekering is je paard voor alle vormen van risico's verzekerd. 

Weet je het nog niet precies?

Voorlopige dekking

Weet je nog niet precies welke verzekering je aan wilt vragen? Wij helpen je graag verder met een persoonlijk advies. Neem contact op met één van onze inspecteurs. Zij bespreken graag de verschillende mogelijkheden met je. In de tussentijd kun je alvast een voorlopige dekking aanvragen. Je paard is dan alvast verzekerd tegen de risico’s van een ongeval.

Kudde Paarden In Weiland
Voordeliger verzekeren vanaf 10 paarden

Collectief verzekeren

Wil je graag meerdere paarden verzekeren? Collectief verzekeren is al mogelijk vanaf 10 paarden. Wil je meer informatie over het afsluiten van een collectieve verzekering of meer informatie over de bijhorende premies en voorwaarden? Neem dan contact op met één van onze inspecteurs.

Bekijk de verzekeringskaarten

Met de verzekeringskaart kun je in een oogopslag de meest relevante dekkingsinformatie zien. De verzekeringskaart helpt je de verzekering van EFO Paardenverzekering te vergelijken met andere aanbieders. Bekijk hier alle verzekeringskaarten. 

Bekijk de verzekeringsvoorwaarden

Bekijk de acceptatievoorwaarden

Onderstaande tabel geeft weer welke keuringen nodig zijn voor een verzekering.

  Klinische keuring Röntgenologische keuring Röntgenologische keuring, incl. hals-, rug
Overlijdensverzekering  ≥ € 15.000    
Beperkte Schadeverzekering    ≥ € 15.000,-    
Uitgebreide Schadeverzekering ≤ € 4.500,-    
Uitgebreide Schadeverzekering > € 4.500 tot € 15.000  
Uitgebreide Schadeverzekering ≥ € 15.000,-  
Ziektekostenverzekering Basis     
Ziektekostenverzekering Uitgebreid en UitgebreidPlus  

 

Wij bieden meer

Aanvullende verzekeringen

De ziektekosten bij je paard kunnen behoorlijk oplopen. Wanneer je paard wordt getroffen door ernstig letsel waarvoor medische hulp moet worden ingeroepen of een zware acute koliekoperatie moet ondergaan, is het fijn als deze kosten gedekt zijn met een aanvullende verzekering van EFO Paardenverzekering. Maar ook wanneer er brand uitbreekt of je paard wordt gestolen heeft EFO Paardenverzekering aanvullende verzekeringen om deze schade te dekken.

Ziektekosten

Ziektekostenverzekering

De ziektekosten kunnen behoorlijk oplopen wanneer je paard wordt getroffen door ernstig letsel waarbij medische hulp moet worden ingeschakeld. 

Diefstal

Diefstalverzekering

Deze aanvullende verzekering dekt de schade ten gevolge van diefstal, verduistering en vermissing.

Brand

Brand- en hemelvuurverzekering

Deze aanvullende verzekering dekt de schade die is ontstaan door brand en blikseminslag.

Wat zeggen onze klanten over ons

Beoordeling door klanten 9/10
Perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb mijn paarden nog steeds bij jullie verzekerd. En blijf dat doen! EFO is een top maatschappij voor de paardenbusiness

Elly, Vijfhuizen