De ledenraad

Iedereen die een paard bij EFO Paardenverzekering verzekerd heeft, is automatisch lid van onze club. Wij willen een meerwaarde voor onze leden realiseren. Dit doen we door onze leden te betrekken bij de ontwikkeling van producten, diensten en activiteiten. Wij hebben de ideeën, ervaringen en meningen van onze leden ook nodig om de kwaliteit te kunnen leveren die wij willen leveren.

Om dit te kunnen bereiken is de ledenraad het hoogste orgaan binnen onze maatschappij. Elk lid in deze raad vertegenwoordigt duizend leden. Deze ledenraad komt twee keer per jaar bij elkaar om het beleid en de ontwikkelingen binnen EFO Paardenverzekering te bespreken. De ledenraadsleden kunnen tijdens deze bijeenkomsten de directie en het bestuur adviseren.

Ledenraadsleden

De heer J.J.H. Boot uit Hillegom
De heer H. Zoet uit Wezep
Mevrouw D. Veenstra uit Diever
De heer N.C. Wever uit Zuidschermer
De heer T. Bouma uit Wommels
Mevrouw S. de Rover uit Alkmaar

De eerstvolgende volgende vergadering van de ledenraad wordt gehouden op 6 juni 2024.

Teugels

Vacature ledenraadslid

Neem jij de teugels in handen?

Onze klanten zijn onze leden en staan bij ons dus centraal. Ben jij lid en wil jij de schakel zijn tussen de leden en het bestuur van onze onderlinge? Wil jij samen met de andere ledenraadsleden betrokken zijn bij het reilen en zeilen van EFO Paardenverzekering? Meld je dan aan voor onze ledenraad. Stuur een (korte) motivatiebrief en cv naar de secretaris van het bestuur – via secretaris@efo.nl

Klik hier voor meer informatie

We zijn bereikbaar via Whatsapp, telefoon, of e-mail

We helpen je graag met persoonlijk advies. 

Maak een belafspraak