4 Koffertjes 2 Tekengebied 1
Voor alternatieve therapieën

Ziektekostenverzekering UitgebreidPlus

De Ziektekostenverzekering UitgebreidPlus gaat nog een stapje verder dan de Ziektekostenverzekering Uitgebreid. Bij deze aanvullende verzekering worden ook nog een aantal bijzondere behandel- en onderzoeksmethoden vergoed, zoals een MRI- of CT-scan, fysiotherapie of shockwave therapie. 

 

Dit wordt gedekt:

Dit wordt niet gedekt:

  • Medische preventieve zorg
  • Chronische ziekten
Gea legt uit

Wat voor aanvullende verzekeringen zijn er allemaal?

In deze video vertelt inspecteur Gea Draaijer je graag meer over de aanvullende verzekeringen van EFO. Wil je persoonlijk advies over de verzekering die past bij jou en je paard, samen zoeken we een verzekering die het beste bij jou en je paard past.

Bel ons: 0513 622275
Wij vinden het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent

Aanvullende informatie

Bekijk de verzekeringsvoorwaarden

Ben je benieuwd waarvoor je verzekerd bent, hoe de verzekering werkt en welke regels er gelden? Bekijk hier onze verzekeringsvoorwaarden. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Bekijk de verzekeringskaart

Wil je liever in één oogopslag de dekking bekijken? Bekijk hier de verzekeringskaart van de Ziektekostenverzekering UitgebreidPlus.

Bekijk het dekkingsoverzicht

Ben je benieuwd naar de dekking van deze verzekering? Bekijk dan ons dekkingsoverzicht.

Bekijk de uitkeringspercentages

Er wordt 80% van de gemaakte ziektekosten vergoed. De maximale vergoeding per kalenderjaar is gelijk aan de verzekerde waarde van je paard, met een maximum van €7500,- per jaar. 

Bekijk het eigen risico

Voor ziektekosten die ook onder de Ziektekostenverzekering Uitgebreid vergoed zouden worden, geldt een eigen risico van €150,- per kalenderjaar. Voor  aanvullende ziektekosten,  verzekerd onder de dekking van de UitgebreidPlus,  wordt een eigen risico van €250,- per kalenderjaar berekend.

Bekijk de premie

Voor de Ziektekostenverzekering UitgebreidPlus wordt een vaste premie berekend. De jaarpremie bedraagt €600,- (exclusief 21% assurantiebelasting) per jaar.

Bekijk de acceptatievoorwaarden

Voor de aanvullende ziektekostenverzekering mag je paard niet ouder zijn dan 12 jaar. 

Onderstaande tabel geeft weer welke keuringen nodig zijn voor een verzekering.

  Klinische keuring Röntgenologische keuring Röntgenologische keuring, incl. hals-, rug
Overlijdensverzekering  ≥ € 15.000    
Beperkte Schadeverzekering    ≥ € 15.000,-    
Uitgebreide Schadeverzekering ≤ € 4.500,-    
Uitgebreide Schadeverzekering > € 4.500 tot € 15.000  
Uitgebreide Schadeverzekering ≥ € 15.000,-  
Ziektekostenverzekering Basis     
Ziektekostenverzekering Uitgebreid en UitgebreidPlus  

 

Stel je voor...

"Je paard is al langere tijd kreupel en er hebben al meerdere onderzoeken en behandelingen plaatsgevonden. Helaas is er nog geen duidelijke oorzaak van de klachten vastgesteld. Er wordt een MRI-scan voorgesteld, een dure onderzoeksmethode. De kosten van deze MRI-scan worden met deze verzekering voor 80% vergoed."

Ida van der Wal, Schadebehandelaar

Wil je deze verzekering afsluiten?

Een ziektekostenverzekering is een aanvullende verzekering. Dit betekent dat de verzekering alleen in combinatie met een basisverzekering afgesloten kan worden. De Ziektekostenverzekering UitgebreidPlus is een aanvulling op de Schadeverzekering Uitgebreid. Voor het verzekeren van jouw paard hebben wij voor acceptatie van deze aanvullende verzekering een klinische- en röntgenologische rapport nodig (niet ouder dan drie maanden). Als de Schadeverzekering Uitgebreid het beste bij jou past, dan kun je de Ziektekostenverzekering UitgebreidPlus direct afsluiten. 

Beoordeling Paard Inspecteur 2

Bekijk hier de andere ziektekostenverzekeringen

Ziektekosten

Ziektekostenverzekering Beperkt

Een dekking voor gemaakte ziektekosten door een acuut verlopende ziekte zoals een slokdarmverstopping. Of een ongeval zoals zoals een open verwondingen.

Ziektekosten Uitgebreid

Ziektekostenverzekering Basis

Een dekking voor gemaakte ziektekosten door een acuut verlopende ziekte zoals een slokdarmverstopping, een ziekte zoals maagzweren of een ongeval zoals zoals een open verwondingen.

Ziektekostenuitgebreidplus

Ziektekostenverzekering Uitgebreid

Een dekking voor gemaakte ziektekosten door medische behandelingen voor kreupelheden en ziekten, zoals luchtwegproblemen of peesblessures. 

We zijn bereikbaar via Whatsapp, telefoon, of e-mail

We helpen je graag met persoonlijk advies. 

Maak een belafspraak