Geen klant maar lid van onze organisatie

Extra voordeel voor jou als lid

Iedereen die een paard bij EFO Paardenverzekering verzekerd heeft, is automatisch lid van onze club. Het lidmaatschap verplicht je tot niets, maar het geeft je wel inspraak in ons beleid. Onze organisatie is gebaseerd op vertrouwen. Wij hebben de ideeën, ervaringen en meningen van onze leden nodig om de kwaliteit te kunnen leveren die wij willen leveren. Bij EFO Paardenverzekering is ‘klanttevredenheid' geen doel, maar een ervaring. 

Om dat te kunnen bereiken is de ledenraad het hoogste orgaan binnen onze maatschappij. Elk lid in deze raad vertegenwoordigt duizend leden. De ledenraad komt twee keer per jaar bij elkaar om het beleid en de ontwikkelingen binnen EFO Paardenverzekering te bespreken. Ledenraadsleden adviseren de directie en het bestuur.

Wij vinden jouw mening belangrijk

Wij vinden de mening van onze leden erg belangrijk. Wij stellen het dan ook erg op prijs wanneer je door middel van onze korte vragenlijst op jouw mening wilt geven over EFO Paardenverzekering. 

Deel jouw mening
EFO Samen voor jouw paard afbeelding

Exclusief voor onze leden

Ledenvoordeel

Wij willen onze leden een meerwaarde bieden. Daarom profiteer je als lid voortdurend van leuke kortingen en extra’s. Check ze hier:

 

Laat een mestonderzoek uitvoeren met ledenkorting bij HippoSupport.

Ben jij van plan om binnenkort een eigen paard te kopen? Wat weet je al over het aankoopproces van een paard? 

Heb jij je paard verzekerd en een bijzonder verhaal over wat jij meegemaakt hebt met je paard? Vertel het ons en maak kans op een zadeldek!

Ledenraad en bestuur
Ben je benieuwd naar de ledenraad en het bestuur? We vertellen je graag meer. Bekijk hier wie onze ledenraadsleden en bestuursleden zijn. 

De mensen van EFO
Naast de ledenraad en het bestuur staat er nog een team aan medewerkers voor je klaar. Ben je benieuwd wie er allemaal bij 'jouw' club werken? Bekijk hier het hele team van EFO Paardenverzekering en neem eventueel meteen contact op met de juiste persoon.

Verhalen van leden

maandag 28 augustus 2023

Op zondag haalde Joyce Komejan nog mooie punten in het ZZ Zwaar met haar paard Excalibur (roepnaam Exxon). Een dag later ging het helemaal mis. Exxon kreeg koliek en de rit naar de kliniek zal Joyce nooit meer vergeten…

dinsdag 25 april 2023

De familie van Gerwen kocht vorig jaar januari de Friese merrie Ivy. Ze was dragend van een Barock Pinto hengst en zou na de bevalling worden ingezet als recreatiepaard. Helaas ging het gruwelijk mis met de merrie.

donderdag 3 november 2022

Het is een nachtmerrie voor iedere paardenliefhebber: een paard met koliek. Naast de eigenaar komen dan ook de dierenarts en de verzekeraar in actie en werken gezamenlijk aan een goede afloop. In deze blog vertellen zij allemaal hun kant van het koliek-verhaal.

dinsdag 23 augustus 2022

De dertigjarige Rixt van der Horst is al jarenlang een vaste waarde van de Nederlandse para-dressuur. Sinds vier maanden heeft ze een nieuw paard waarmee ze haar pijlen richt op de Paralympische Spelen in Parijs, in 2024. Deze Eisma’s Akuna Matata is verzekerd bij EFO Paardenverzekering. “Ik vind het een fijn idee dat ik altijd kan terugvallen op mijn verzekering”, aldus Rixt.

zondag 7 november 2021

Waarom zou je je paard verzekeren? Ella geeft het antwoord: 'wat als er na je aankoop wat met je paard gebeurt? Waar haal je dan het geld vandaan om de dierenarts te betalen of een nieuw paard te kopen? De verzekering helpt je bij zo'n schade.'

maandag 13 september 2021

Het is ongelofelijk hoeveel pech Guusta van Hoekelen met haar paard Heros (Universeel x Fruhling) heeft gehad. De KWPN’er liep de ene na de andere blessure op. Toch bleef Guusta doorzetten en kon ze altijd terugvallen op het deskundige advies van EFO Paardenverzekering. “De medewerkers van EFO hebben mij er iedere keer weer doorheen gesleept.”

donderdag 6 augustus 2020

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ook bij paarden. Als Zjadore, het dressuurpaard van Linda, opeens op drie benen in de wei staat, lijkt het einde verhaal voor de merrie. Maar dankzij Linda’s volhardendheid en EFO Paardenverzekering, die een groot deel van de ziektekosten op zich nam, liep het allemaal toch nog goed af.