Sponsoring

Sponsoraanvraag nieuw

Ben jij lid van EFO Paarden verzekering en organiseer jij een hippisch evenement en zoek je sponsoren? EFO Paardenverzekering ondersteunt jaarlijks verschillende evenementen waar leden bij betrokken zijn. Je kunt via onderstaand formulier je sponsoraanvraag indienen (Let op: houdt je EFO lidnummer bij de hand). Nadat je aanvraag succesvol is verstuurd, ontvang je per e-mail een bevestiging.

Sponsorpakketten

Er zijn 3 verschillende sponsorpakketten waarbij wordt gekeken naar de grootte van het evenement.

Pakket 1
€150,- tot €250,-
Dit pakket is voor grote concoursen vanaf 500 starts. In dit pakket ontvang je naast het geldbedrag ook een halster en/of zadeldek en in sommige gevallen een statiedeken. Daarnaast is het mogelijk om goodies te ontvangen voor een goodiebag.
 
Pakket 2
€75,- tot €150,-
Dit pakket is geschikt voor middelgrote concoursen met tussen de 200-500 starts.  Naast het geldbedrag is het mogelijk om een halster of zadeldek te ontvangen, eventueel in combinatie met goodies voor een goodiebag.
 
Pakket 3 
Tot €75,-
Dit pakket is voor kleinere evenementen met minder dan 200 starts en alle overige evenementen zoals bijvoorbeeld een Ride and Run. Naast het geldbedrag is het mogelijk om goodies te ontvangen voor in de goodiebag. 
 
Wij ontvangen de sponsorverzoeken minimaal 6 weken voor aanvang van het evenement. Iedere maand beoordelen wij de sponsorverzoeken en loten dan een aantal evenementen uit die wij kunnen sponsoren.
 
Lukt het niet om onderstaand formulier in te vullen of wil je graag meer informatie versturen? Stuur dan een e-mail naar . Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie van ons.

 

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Ervaringen

Rosalin Nieuwendijk

"Wanneer EFO langskomt geven ze gelijk een fijn en betrouwbaar gevoel”

Lees meer

Elly Noomen

Voor iedereen met paarden kan ik maar 1 ding zeggen: als de basis goed is kom je verder!! En dat geldt zeker voor deze verzekeringsmaatschappij!!

Lees meer

Dian Philipsen

Ik kan EFO paardenverzekeringen zeer zeker aanbevelen, ze denken mee met zowel de ruiter/amazone als met het paard.

Lees meer

Tanja Staal

Ik ben erg positief en zal EFO zeker aanbevelen bij mijn paardenkennissen. Jullie zijn op een laagdrempelige manier te benaderen, chapeau...:)!

Lees meer

Susanne Noortman

Beste EFO,
Mag ik jullie (en in het bijzonder Ron Esteje) onwijs bedanken voor de snelle en fijne manier van het verwerken van mijn declaratie! 

Lees meer

Ineke Drossaart

EFO, van mij een hele bos pluimen op uw hoed en veel dank. Topverzekering!

Lees meer

+
Rosalin Nieuwendijk
+
Elly Noomen
+
Dian Philipsen
+
Tanja Staal
+
Susanne Noortman
+
Ineke Drossaart