Het team

Ontmoet ons team

Bij EFO werken mensen met passie voor paarden.

Theo van Manen

Theo van Manen

Inspecteur Midden-Nederland

Ouwe rot in het vak. Tussen de paarden geboren. Het type niet lullen maar poetsen. Zorgt met zijn ervaring en inlevingsvermogen dat zijn klanten de beste begeleiding krijgen. Geniet daarnaast enorm van zijn nevenfunctie als jurylid van het KWPN.
 
Contactgegevens Theo:
06 538 19 198 

Klaas Buist

Klaas Buist

Inspecteur Noord-Nederland

Noorderling.  Enthousiast. Gedreven. Geboren en getogen op een veehouderijbedrijf met paarden. Houdt van het omgaan met zowel mensen als paarden. Doet in z’n spaarzame vrije tijd precies hetzelfde.

Contactgegevens Klaas:
06 238 19 102

Ron Esteje

Ron Esteje

Inspecteur Noord & Zuid-Holland

Betrokken. Persoonlijk & enthousiast. Paardenman. Kent de harddraverswereld erg goed. Houdt ervan te weten wat er bij zijn leden speelt en kent hen veelal bij naam. Vindt iedere dag speciaal. 

Contactgegevens Ron:
06 222 04 319

Henk de Jong

Henk de Jong

Directeur

Integer. Mensenmens. Ondernemer die verbindingen weet te leggen. Zet zich in voor de verbetering van de dienstverlening van de Onderlinge. Stelt belang van de klant centraal. Denkt oplossingsgericht. Kan bogen op een verzekeringscarrière bij diverse verzekeraars. Kent deze wereld als zijn broekzak. Zeilt al vanaf zijn zesde en ontdekte liefde voor paarden tijdens strandrit op Terschelling. Is als vrijwilliger bestuurlijk actief.

Wibo Kedde

Wibo Kedde

Hoofd binnendienst

Enthousiast. No-nonsense. Is van alle markten thuis en kent het klappen van de zweep. Zorgt met zijn ervaring en expertise dat het proces achter de schermen vlekkeloos verloopt en dat onze leden krijgen wat we beloven.

Ida van der Wal

Ida van der Wal

Schadebehandelaar

Accuraat, harde werker en een nuchtere Fries. Ida heeft jarenlang ervaring in het vak en veel inlevingsvermogen. Ze weet precies hoe de paardenwereld in elkaar steekt. In haar vrije tijd is ze graag op pad met haar Friese paard Wybrand. 

Tessa Kooistra

Tessa Kooistra

Financieel Juridisch medewerker

Persoonlijk, altijd vrolijk, luisterend oor. Houdt ervan om in complexe zaken te duiken en is zeer oplossingsgericht. Brengt graag haar vrije tijd door tussen de dieren door. Daarnaast zit ze niet alleen graag op het paard, maar is één met het paard. 

Jildou Hofstee

Jildou Hofstee

Acceptant

Nuchter, spontaan en vrolijk. Houdt van structuur en het op orde hebben van de polis-administratie. Tussendoor is ze in voor een geintje. Geen hindernis is te hoog, zowel op het paard als op het werk. 

Hendrike ter Heide

Hendrike ter Heide

Schadebehandelaar

Enthousiast, gedreven, zorgvuldig. Hendrike is begonnen als stagiair bij EFO en daarna doorgegroeid als acceptant en nu als schadebehandelaar. Ze bijt zich graag vast in nieuwe uitdagingen. Als het even lukt is ze elke avond in de stallen te vinden, waar ze naast de verzorging van de paarden dressuurmatig traint. 

Gea Maat

Gea Maat

Acceptant

Harde werker, meelevend, secuur. Vind het fijn om haar zaken op orde te hebben en heeft veel ervaring binnen de bank- en de verzekeringswereld. Heeft intussen al veel paardenkennis opgedaan binnen EFO Paardenverzekering.

Harriët Vos - van Dijk

Harriët Vos - van Dijk

Marketingmedewerker

Gedreven, vrolijk en ondernemend. Zorgt ervoor dat EFO Paardenverzekering gezien wordt zowel offline als online. Daarnaast een echte paardenliefhebber, maar sinds kort alleen vanaf achter de camera in plaats van op het paard. 

Alida Breeuwsma

Alida Breeuwsma

Controller

Verbinder, Enthousiast en Betrokken. Zorgt voor zowel de interne als externe periodieke rapportages en draagt bij aan de verbeteringsprocessen. Alida zorgt voor positiviteit op de werkvloer en is een echte teamplayer.  

Dit vinden onze klanten van ons