Het team

Ontmoet ons team

Bij EFO werken mensen met passie voor paarden.

Theo van Manen

Theo van Manen

Inspecteur Midden-Nederland

Ouwe rot in het vak. Tussen de paarden geboren. Het type niet lullen maar poetsen. Zorgt met zijn ervaring en inlevingsvermogen dat zijn klanten de beste begeleiding krijgen. Geniet daarnaast enorm van zijn nevenfunctie als jurylid van het KWPN.
 
Contactgegevens Theo:
06 538 19 198 

Klaas Buist

Klaas Buist

Inspecteur Noord-Nederland

Noorderling.  Enthousiast. Gedreven. Geboren en getogen op een veehouderijbedrijf met paarden. Houdt van het omgaan met zowel mensen als paarden. Doet in z’n spaarzame vrije tijd precies hetzelfde.

Contactgegevens Klaas:
06 238 19 102

Ron Esteje

Ron Esteje

Inspecteur Noord & Zuid-Holland

Betrokken. Persoonlijk & enthousiast. Paardenman. Kent de harddraverswereld erg goed. Houdt ervan te weten wat er bij zijn leden speelt en kent hen veelal bij naam. Vindt iedere dag speciaal. 

Contactgegevens Ron:
06 222 04 319

Henk de Jong

Henk de Jong

Directeur

Directeur. Integer. Mensenmens. Ondernemer die verbindingen weet te leggen. Zet zich in voor de verbetering van de dienstverlening van de Onderlinge. Stelt belang van de klant centraal. Denkt oplossingsgericht. Kan bogen op een verzekeringscarrière bij diverse verzekeraars. Kent deze wereld als zijn broekzak. Zeilt al vanaf zijn zesde en ontdekte liefde voor paarden tijdens strandrit op Terschelling. Is als vrijwilliger bestuurlijk actief.

Wibo Kedde

Wibo Kedde

Hoofd binnendienst

Hoofd binnendienst. Enthousiast. No-nonsense. Is van alle markten thuis en kent het klappen van de zweep. Zorgt met zijn ervaring en expertise dat het proces achter de schermen vlekkeloos verloopt en dat onze leden krijgen wat we beloven.

Tessa Bocxe

Tessa Bocxe

Acceptatie

Acceptant. Paardenliefhebber. Harde werker. Nuchter. Weet wat er speelt op het gebied van verzekeringen. Glashelder in haar adviezen. Iemand die klussen weet te klaren met veel gevoel voor de klantrelatie. 

Ervaringen

Rosalin Nieuwendijk

"Wanneer EFO langskomt geven ze gelijk een fijn en betrouwbaar gevoel”

Lees meer

Elly Noomen

Voor iedereen met paarden kan ik maar 1 ding zeggen: als de basis goed is kom je verder!! En dat geldt zeker voor deze verzekeringsmaatschappij!!

Lees meer

Dian Philipsen

Ik kan EFO paardenverzekeringen zeer zeker aanbevelen, ze denken mee met zowel de ruiter/amazone als met het paard.

Lees meer

Tanja Staal

Ik ben erg positief en zal EFO zeker aanbevelen bij mijn paardenkennissen. Jullie zijn op een laagdrempelige manier te benaderen, chapeau...:)!

Lees meer

Susanne Noortman

Beste EFO,
Mag ik jullie (en in het bijzonder Ron Esteje) onwijs bedanken voor de snelle en fijne manier van het verwerken van mijn declaratie! 

Lees meer

Ineke Drossaart

EFO, van mij een hele bos pluimen op uw hoed en veel dank. Topverzekering!

Lees meer

+
Rosalin Nieuwendijk
+
Elly Noomen
+
Dian Philipsen
+
Tanja Staal
+
Susanne Noortman
+
Ineke Drossaart