Mestonderzoek met 25% korting!

Als lid van EFO ontvang je maar liefst 25% korting op het uit laten voeren van mestonderzoek. In plaats van € 14,25 betaal je nu slechts € 10,75 per standaard mestonderzoek (aantal onbeperkt). Hiervoor heeft EFO afspraken gemaakt met HippoSupport Mestonderzoek.

Wat gebeurt er bij een mestonderzoek?

Tijdens het standaard mestonderzoek wordt onderzocht op de meest voorkomende wormsoorten; grote/kleine bloedworm, spoelworm, veulenworm en lintworm. Daarnaast wordt gecontroleerd op zand en worden eventuele andere wormeitjes zoals aarsworm ook gerapporteerd.

Vooral wanneer je vaker mestonderzoek doet bij HippoSupport ontstaat een goed en waardevol inzicht in de natuurlijke weerstand en gevoeligheid van jouw paard tegen worminfecties. Dankzij dat inzicht kun je preventieve maatregelen nemen om worminfecties zoveel mogelijk te voorkomen.

Na het plaatsen van je bestelling krijg je het gewenste aantal mestkitjes thuis gestuurd. Hiermee kun je de mestmonsters verzamelen en weer opsturen naar HippoSupport. Vergeet niet te frankeren voordat je het opstuurt. Je ontvangt binnen 24 uur nadat het monster is ontvangen een duidelijke rapportage over de aangetroffen worminfecties en het eventuele zand. Met de rapportage kun je bij jouw eigen dierenarts terecht voor het wormbestrijdingsadvies en de eventuele wormkuur als dat nodig is. Als je dat gemakkelijk vindt kan HippoSupport het rapport ook direct doorsturen naar je eigen dierenarts.

Hoe werkt het?

  • Je vult het bestelformulier hier op de site in
  • Je ontvangt van HippoSupport de factuur voor het bestelde aantal mestkitjes (betalen kan via iDeal)
  • Na betaling van de factuur ontvang je de mestkits thuis
  • In de mestkit zit alles wat je nodig hebt om een mestmonster te verzamelen en terug te sturen, inclusief duidelijke instructies
  • Binnen 24 uur nadat het monster binnen is gekomen bij HippoSupport ontvang je per e-mail een duidelijke rapportage met eventueel aangetroffen worminfecties of zand
  • Met het rapport van het mestonderzoek kun je bij jouw eigen dierenarts terecht voor een eventuele wormkuur als dat nodig is
  • Als je dat prettig vindt kan HippoSupport het rapport ook doorsturen naar jouw dierenarts
  • Zodra het weer tijd is voor mestonderzoek ontvang je een handige reminder

​Ledenvoordeel

Als lid van EFO ontvang je 25% korting op het uitvoeren van mestonderzoek.
Klik op een van onderstaande buttons voor meer informatie of om direct jouw mestonderzoek te bestellen.

Mestkit(s) aanvragen!

Logo HippoSupport
Logo_EFO-FC

Ervaringen

Rosalin Nieuwendijk

"Wanneer EFO langskomt geven ze gelijk een fijn en betrouwbaar gevoel”

Lees meer

Elly Noomen

Voor iedereen met paarden kan ik maar 1 ding zeggen: als de basis goed is kom je verder!! En dat geldt zeker voor deze verzekeringsmaatschappij!!

Lees meer

Dian Philipsen

Ik kan EFO paardenverzekeringen zeer zeker aanbevelen, ze denken mee met zowel de ruiter/amazone als met het paard.

Lees meer

Tanja Staal

Ik ben erg positief en zal EFO zeker aanbevelen bij mijn paardenkennissen. Jullie zijn op een laagdrempelige manier te benaderen, chapeau...:)!

Lees meer

Susanne Noortman

Beste EFO,
Mag ik jullie (en in het bijzonder Ron Esteje) onwijs bedanken voor de snelle en fijne manier van het verwerken van mijn declaratie! 

Lees meer

Ineke Drossaart

EFO, van mij een hele bos pluimen op uw hoed en veel dank. Topverzekering!

Lees meer

+
Rosalin Nieuwendijk
+
Elly Noomen
+
Dian Philipsen
+
Tanja Staal
+
Susanne Noortman
+
Ineke Drossaart

Blijf elke maand op de hoogte van onze nieuwtjes