Zakelijke oplossingen

EFO Zakelijk

De juiste verzekeringsoplossing voor jouw bedrijf. De Hippische branche is een vak apart, het is dan ook belangrijk dat we onze handen ineen slaan om elkaar vooruit te helpen. EFO biedt een aantal zakelijke oplossingen voor jou als hippische ondernemer. Zo kun jij je bezig houden met het ondernemen en regelen wij de verzekeringen voor je paarden. 

Onze inspecteurs: Ron, Gea en Klaas helpen je graag een verzekering samen te stellen die bij jou en je bedrijf past. Wij bieden al een collectief aan vanaf 8 paarden. Dit kan voordeliger zijn dan je paarden individueel te verzekeren. Maar ook al heb je niet het aantal paarden voor een collectief maar wil je wel graag zakelijk verzekeren. Ook dan staan we voor je klaar met een advies op maat.

Verkoop je veel paarden en zou je jouw klanten willen adviseren om een verzekering (over) te nemen. Dan kunnen we een aantrekkelijke samenwerking starten. Wij komen graag met je in gesprek.

EFO Zakelijk

Onze zakelijke oplossingen

Kudde Paarden In Weiland

Collectief

Wil je graag meerdere paarden verzekeren? Collectief verzekeren is al mogelijk vanaf 8 paarden. Wil je meer informatie over het afsluiten van een collectieve verzekering of meer informatie over de bijhorende premies en voorwaarden? 

Beoordeling Paard Inspecteur 2

EFO aanbrenger

Verkoop je veel paarden en wil je EFO paardenverzekering aanraden? Wij kunnen een vergoeding bieden voor jou als aanbrenger. Je krijgt hiervoor een bepaald percentage van de jaarpremie van de basisverzekering. Geïnteresseerd in een samenwerking? Onze inspecteurs gaan graag met jou in gesprek.

kudde jaarlingen

Samenwerken

EFO Paardenverzekering staat open voor mooie samenwerkingen met hippische bedrijven. Samen willen we de hippische branche naar een hoger niveau tillen. Heb je een goed idee, we denken graag mee! neem contact met ons op.

Wij helpen je graag verder

Maak kennis met onze inspecteurs

Ron 72

Ron Esteje

Inspecteur Noord & Zuid-Holland

 

Betrokken. Persoonlijk & enthousiast. Paardenman. Kent de harddraverswereld erg goed. Houdt ervan te weten wat er bij zijn leden speelt en kent hen veelal bij naam. Vindt iedere dag speciaal. 

 


Contactgegevens Ron:
06 222 04 319

Klaas Buist

Klaas Buist

Inspecteur Noord-Nederland

 

Noorderling. Enthousiast. Gedreven. Geboren en getogen op een veehouderijbedrijf met paarden. Houdt van het omgaan met zowel mensen als paarden. Doet in z’n spaarzame vrije tijd precies hetzelfde.

Contactgegevens Klaas:
06 238 19 102

Gea

Gea Draaijer

Inspecteur Midden-Zuid Nederland

 

Gedreven, nieuwsgierig en positief. Gea is opgegroeid met dieren en van kleins af aan te vinden op de rug van een paard. Ze heeft veel interesse in de mentale en fysieke gezondheid van mens en dier. Haalt graag een frisse neus met haar hond en paard. 

Contactgegevens Gea:
06 260 21 602