Verzekering opzeggen

Verzekering opzeggen

Hier kun je je verzekering opzeggen.

Je wilt je verzekering opzeggen, dat kan. Maar wat is de reden daarvan? Wanneer je de kosten van de verzekering te hoog vindt kun je beter eerst contact opnemen met een van onze inspecteurs. Misschien is er een ander pakket wat beter bij je past. De inspecteur kan hier samen met jou naar kijken.

Wanneer moet ik mijn verzekering opzeggen?

Je kunt natuurlijk zelf besluiten om je paard niet meer te verzekeren.

Maar wanneer je paard verkocht is moet je dit ook aan ons doorgeven zodat wij de verzekering van het paard kunnen beeïndigen. Via onderstaand formulier kun je ook de gegevens van de nieuwe eigenaar achterlaten. Wij kunnen dan contact opnemen met de nieuwe eigenaar om het paard eventueel weer te verzekeren.

Heb ik ook een opzegtermijn?

Je kunt de verzekering van je paard na minimaal 1 jaar opzeggen. Wanneer je besluit om de verzekering van jouw paard dan op te zeggen heb je een maand opzegtermijn. Voorbeeld: je zegt je verzekering op in de maand mei. Wij beëindigen de verzekering dan op 1 juli. 

Is je paard verkocht? Dan beëindigen wij de verzekering per direct.

Hoe kun je de verzekering opzeggen?

Heb je toch besloten om de verzekering op te zeggen? Dan kun je dat via onderstaand formulier aangeven. Wij nemen na ontvangst contact met je op om de afhandeling in orde te maken.

Hangen er kosten aan het opzeggen mijn verzekering?

Ja, bij het opzeggen van je verzekering wordt er €10 (excl. 21% assurantiebelasting) berekend.

Persoonlijke gegevens

Gegevens van je paard

Je hebt niet alle verplichte velden ingevuld

Dit vinden onze klanten van ons