KFPS Hengstenkeuring 2020

Gepubliceerd op 12 december 2019
KFPS Hengstenkeuring 2020

EFO Paardenverzekering is op 9, 10 en 11 januari weer aanwezig op de KFPS Hengstenkeuring.

Dit jaar staat zal EFO Paardenverzekering ook weer aanwezig zijn tijdens de KFPS Hengstenkeuring. Ga jij de KFPS hengstenkeuring bezoeken? Kom dan ook zeker langs in stand nummer 56.

IMG_2415

Exclusief voor EFO-leden - win een training van Marc Peter Spahn!

Als lid van EFO maakte je tijdens de KFPS Hengstenkeuring kans op een training van Marc Peter Spahn!

Over Marc Peter Spahn 
Marc Peter zat vanaf zijn 5e levensjaar al op een pony. Dressuur was saai, springen meer in trek. Toen hij 14 was maakte hij van zijn springtopper een dressuurpaard waarmee hij zijn eerste Prix St Georges reed. 
Inmiddels 20 jaar verder en heel veel ervaring rijken in zowel het Friese ras als warm- en volbloed paarden. 
Stal Baron Spahn houdt zicht bezig met het opleiden van paard en ruiter. Ze proberen de ruiter een helder inzicht te geven over wie je paard is en hoe je je paard en jezelf moet trainen om naar het allerhoogste niveau toe te werken.  

Heb jij je paard nog niet verzekerd? Bereken hier je premie

Premie Berekenen

kfps producten samen kopiëren

Quiz 'weet jij waarom het verstandig is om jouw paard te verzekeren?'

Tijdens de KFPS Hengstenkeuring kun je met onze quiz mee doen. Je maakt hiermee kans op leuke prijzen:

Hoofdprijs: KFPS deken
2e prijs: KFPS Groomingbag
3e prijs: KFP Halster 
4e Prjis: KFPS Sokken

De winnaar wordt 16 januari bekend gemaakt. 

fries veulen

Bij het afsluiten van een veulenverzekering ontvang je een veulenhalster cadeau!

Voldragen veulens kunnen in het moederdier vanaf 10 maanden na de dekdatum tot en met 4 maanden na de geboorte worden verzekerd tegen de risico's van voor, tijdens en na de geboorte. Sluit tijdens de KFPS Hengstenkeuring een veulenverzekering af en ontvang een veulenhalster cadeau! Bekijk hier onze verschillende veulenverzekeringen.

Over de KFPS Hengstenkeuring

Donderag 9 januari
De donderdag van de Hengstenkeuring in het WTC Expo te Leeuwarden staat in het teken van het keuren van de doorverwezen jonge hengsten: de tweede bezichtiging. Tijdens de komende Hengstenkeuring in januari 2020, zal er bij wijze van pilot, de beoordeling in de kooi, worden vervangen door een beoordeling aan de hand. De selectie van donderdag, zal op zaterdag aan het publiek voorgesteld worden en door de jury worden toegelicht. Donderdagavond vindt tevens in de piste de FRIESIAN PROMS 5th Edition plaats. Als jubileumcadeau krijg je bij aankoop van een ticket voor FRIESIAN PROMS dezelfde dag gratis toegang tot de Hengstenkeuring.

Vrijdag 10 januari
Op vrijdag vindt er een veelzijdig clinicprogramma plaats met thema's als fokkerij, training, verzorging, voeding en welzijn van het paard. Naast het clinicprogramma vindt de finale van de Friesian Talent Cup plaats, een competitie voor 3-jarige paarden. Tevens wordt er ook gestreden om de Horses2Fly KFPS Sportcompetitie Tuigen. Vrijdagavond staat wederom in het teken van de FRIESIAN PROMS 5th Edition. Als jubileumcadeau krijg je bij aankoop van een ticket voor FRIESIAN PROMS dezelfde dag gratis toegang tot de Hengstenkeuring.

Zaterdag 11 januari
De zaterdag draait om de hoofdrolspelers van het weekend: de KFPS-stamboekhengsten. Er wordt deze dag in verschillende rubrieken gestreden om de deelname aan het felbegeerde kampioenschap voor de AKW Douma Trofee. De rubrieken worden afgewisseld door verschillende shows. Aan het einde van de middag wordt bekendgemaakt wie algemeen kampioen van 2020 is!

Dit vinden onze klanten van ons