Korting op het boek: Wormmanagement bij paarden

Als lid van EFO ontvang je € 5,00 korting op het boek: 'Wormmanagement bij paarden'. In plaats van € 22,65 (boek: € 18,95 + verzendkosten: € 3,70) betaal je nu slechts € 17,65 (inclusief verzendkosten). 

In dit boek van 72 pagina’s kun je alles lezen over de verschillende wormen bij paarden, preventieve maatregelen om worminfecties te voorkomen en wat te doen als er een worminfectie is gevonden. Dit is de basiskennis voor iedere paardeneigenaar.

Van meer korting profiteren? Als EFO-lid kun je tevens korting krijgen op een privécursus wormmanagement. Neem hiervoor contact op met Paard & Mestonderzoek en vraag naar de voordelen van EFO.  

  • Je vult het bestelformulier hier op de site in
  • Je ontvangt van Paard & Mestonderzoek de factuur voor het boek (betalen kan via iDeal)
  • Na betaling van de factuur ontvang je het boek thuisgestuurd
  • Bestellingen kunnen uitsluitend gedaan worden door leden van EFO Paardenverzekering
Boek

Over het boek:

In het boekwerk “Gestructureerd Wormmanagement bij Paarden” zijn alle relevante wetenschappelijke inzichten en ervaringen uit de praktijk verzameld en vertaald naar de dagelijkse praktijk voor de paardenhouder. Na het lezen van dit boekwerk ben je als paardeneigenaar een betere gesprekspartner voor je eigen dierenarts, zodat je samen het optimale wormmanagement voor jouw paard(en) kunt vormgeven.

We gebruiken de ingevulde gegevens om jouw aanvraag voor het mestonderzoek in behandeling te nemen. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk. Meer informatie over de verwerking van jouw gegevens kun je in de privacyverklaring vinden.

Logohipposupport