Enjoy the Ride via je smartphone

Gepubliceerd op 26 mei 2014

Het zomerseizoen staat weer voor de deur en dan kun je weer heerlijk buiten rijden met de paarden. Enjoy the Ride staat voor onbezorgd buiten rijden in de mooiste gebieden van Nederland, zonder te verdwalen. Het bestaat uit een database met digitale ruiter- en menroutes, gedrukte routekaarten en de Enjoy the Ride-buitenritten die georganiseerd worden. Bij de ritten wordt de route van tevoren met tape uitgezet, zodat je niet hoeft te zoeken en op eigen tempo kunt rijden.

Bij Enjoy the Ride-ritten kun je meestal kiezen uit een korte of een langere route. Bij sommige ritten is het mogelijk om een manegepaard te huren wanneer je zelf geen paard bezit. Buiten deze georganiseerde ritten om is het natuurlijk ook mogelijk om van het al het moois van Nederland te genieten. Er zijn inmiddels meer dan 200 digitale ruiter- en menroutes beschikbaar, waarmee het mogelijk is om bijvoorbeeld nieuwe gebieden te ontdekken. De meeste routes zijn door andere ruiters geplaatst en geven informatie over de omgeving, de benodigde vergunningen, startpunten en eventuele overnachtingsmogelijkheden. Van veel routes kun je een GPX-bestand downloaden die je op je GPS-apparaat of smartphone kunt gebruiken. Via de webshop van de KNHS is het ook mogelijk routekaarten te kopen van bestaande ruiter- en menroutes.

Terug naar het blogoverzicht

Ervaringen

Rosalin Nieuwendijk

"Wanneer EFO langskomt geven ze gelijk een fijn en betrouwbaar gevoel”

Lees meer

Elly Noomen

Voor iedereen met paarden kan ik maar 1 ding zeggen: als de basis goed is kom je verder!! En dat geldt zeker voor deze verzekeringsmaatschappij!!

Lees meer

Dian Philipsen

Ik kan EFO paardenverzekeringen zeer zeker aanbevelen, ze denken mee met zowel de ruiter/amazone als met het paard.

Lees meer

Tanja Staal

Ik ben erg positief en zal EFO zeker aanbevelen bij mijn paardenkennissen. Jullie zijn op een laagdrempelige manier te benaderen, chapeau...:)!

Lees meer

Susanne Noortman

Beste EFO,
Mag ik jullie (en in het bijzonder Ron Esteje) onwijs bedanken voor de snelle en fijne manier van het verwerken van mijn declaratie! 

Lees meer

Ineke Drossaart

EFO, van mij een hele bos pluimen op uw hoed en veel dank. Topverzekering!

Lees meer

+
Rosalin Nieuwendijk
+
Elly Noomen
+
Dian Philipsen
+
Tanja Staal
+
Susanne Noortman
+
Ineke Drossaart

Blijf elke maand op de hoogte van onze nieuwtjes