24 juni 2022

Met je paard op vakantie

In de zomermaanden worden er in Nederland vele kampen georganiseerd voor pony- en paardenliefhebbers. Zo zijn er kampen waar je zelf een pony of paard kunt meenemen of waarbij je een pony of paard krijgt toegewezen. In het laatste geval wordt er rekening gehouden met welk dier het beste bij jou past.

Een zomerkamp duurt meestal vijf tot zeven dagen en bij de activiteiten staat de pony of het paard veelal centraal. Bijvoorbeeld een leuke buitenrit, springles of voltige. De kampen zijn er ook op gericht om samen leuke dingen te doen zoals groepsspelen, een speurtocht of zwemmen. Kortom: een ideale vakantie voor een jeugdige paardenliefhebber! Plezier, gezelligheid, leren en genieten van het buitenleven met een pony of paard staan voorop bij een zomerkamp. 
Gaan jullie ook op kamp dit jaar? Overweeg wanneer je je eigen pony of paard meeneemt (of wanneer je er eentje van iemand leent of huurt) om hem of haar, al dan niet tijdelijk, te verzekeren. EFO biedt hiervoor een prima product en dat is voor jou een hele zorg minder!

Met Je Paard Op Vakantie