Voor leden

Iedereen die een paard bij EFO Paardenverzekering verzekerd heeft is automatisch lid van onze club. Het lidmaatschap verplicht je tot niets, maar het geeft je wel inspraak in ons beleid. Onze organisatie is gebaseerd op vertrouwen. Wij hebben de ideeën, ervaringen en meningen van onze leden nodig om de kwaliteit te kunnen leveren die wij willen leveren. Bij EFO Paardenverzekering is ‘klanttevredenheid' geen doel, maar een ervaring. 

Om dat te kunnen bereiken is de ledenraad het hoogste orgaan binnen onze maatschappij. Elk lid in deze raad vertegenwoordigt duizend leden. De ledenraad komt twee keer per jaar bij elkaar om het beleid en de ontwikkelingen binnen EFO Paardenverzekering te bespreken. Ledenraadsleden adviseren de directie en het bestuur.

Zelf regelen

Wil je een schade melden of jouw verzekering wijzigen? Alle zaken regel je gemakkelijk online op onze Zelf regelen pagina.

De mensen van EFO

Ben je benieuwd wie er allemaal bij 'jouw' club werken? Bekijk hier het hele team van EFO Paardenverzekering en neem eventueel meteen contact op met de juiste persoon.

Ledenvoordeel

Als lid van EFO profiteer je van verschillende voordelen. Bekijk ze allemaal op onze ledenvoordeelpagina.

Jouw mening over EFO

Wij vinden de mening van onze leden erg belangrijk. Wij stellen het dan ook erg op prijs wanneer je door middel van onze korte vragenlijst op Klantenvertellen.nl jouw mening wilt geven over EFO Paardenverzekering.

Geef jouw mening

Volg ons

Volg jij ons al op Facebook of Instagram? Via onze Social Media kanalen ben je altijd als eerste op de hoogte van de acties en activiteiten van EFO!
 

001-social-media
002-instagram (2)
EFO payoff_RGB_72dpi

Ervaringen

Rosalin Nieuwendijk

"Wanneer EFO langskomt geven ze gelijk een fijn en betrouwbaar gevoel”

Lees meer

Elly Noomen

Voor iedereen met paarden kan ik maar 1 ding zeggen: als de basis goed is kom je verder!! En dat geldt zeker voor deze verzekeringsmaatschappij!!

Lees meer

Dian Philipsen

Ik kan EFO paardenverzekeringen zeer zeker aanbevelen, ze denken mee met zowel de ruiter/amazone als met het paard.

Lees meer

Tanja Staal

Ik ben erg positief en zal EFO zeker aanbevelen bij mijn paardenkennissen. Jullie zijn op een laagdrempelige manier te benaderen, chapeau...:)!

Lees meer

Susanne Noortman

Beste EFO,
Mag ik jullie (en in het bijzonder Ron Esteje) onwijs bedanken voor de snelle en fijne manier van het verwerken van mijn declaratie! 

Lees meer

Ineke Drossaart

EFO, van mij een hele bos pluimen op uw hoed en veel dank. Topverzekering!

Lees meer

+
Rosalin Nieuwendijk
+
Elly Noomen
+
Dian Philipsen
+
Tanja Staal
+
Susanne Noortman
+
Ineke Drossaart